Herkese merhaba, çok müzdarip bir durumdayım çünkü; 4-5 aydır alt yapım olmadığı için Superbox kullanıyorum ki bundan çok iyi bir performans beklemiyorum. Pingim düşük olsun derdindede olmadım hiç fakat 10 gündür aşırı derecede paket loss yaşıyorum. Müşteri hizmetleri sorun yok diyor modem değişti. Bilgisayarı (flash bellek olmadan) sıfırladım formatladım. PC'de Valorant CS2 trucksmp yüklü. Valorant hariç diğer 2 oyunda aşırı %30 civarlarında paket loss yaşıyorum. İndirme yükleme hızımda sorun gerçekten yok acaba internetten mi kaynaklı yoksa flash ile tekrar mı format atsam D'ye düşünüyorum. BIOS'u da güncelledim ama bunun yüzünden oyunlar oynanamaz hale geldi. Telefon internetini de bağladığımda da aynı şekilde paket loss var. Maalesef altyapı yok normal yerel bağlantı kuramıyorum. Superbox'ta %80 ihtimalle kabul ettim sorun olmadığınıda bilgisayarda ne var? Sıfırlama işleminden önce Windows 11'de trojan çıktı karşıma temizledim üstüne Windows 11 kurtarmadan sıfırladım. Hani gerçekten elimden gelebilecek her türlü imkanı denedim ve artık bir şey bulamıyorum gerçekten bilgisi olan üşenmeyip yardımcı olsun her türlü fikre açığım. CS için port ekledim ağ bağdaştırıcıları güncel bağdaştırıcıyı sildim geri yükledim. Yani araştırmalarımın hepsini yaptım. İnternet arayüzü admin sayfasında sörf saniyelik olarak 0'a düşüp aniden normale dönüyor. Bufferbloat testini ekledim. Gerçekten oyun konusunda felç haldeyim rica ediyorum yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim. Saygılarla...