munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.286 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #1 Çok fazla ping var. Brawl halla da ışınlanıyorum sadece.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 27 Mart 2022 #2 Kablo ile mi bağlanıyorsun? Kablosuz ise gecikme olabilir, modemin yanından deneyin. Bir de, ne yapmamızı istiyorsun onu anlamadım, gelip altyapı döşememizi mi?
Kablo ile mi bağlanıyorsun? Kablosuz ise gecikme olabilir, modemin yanından deneyin. Bir de, ne yapmamızı istiyorsun onu anlamadım, gelip altyapı döşememizi mi?
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.655 Makaleler 65 Çözümler 1.044 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #3 Arkada indirme yapılıyor mu? O da yavaşlatıyor olabilir.
wick_004 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 210 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #4 munzay dedi: Eki Görüntüle 1344167 Çok fazla ping var. Brawl halla da ışınlanıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bir bakın derim. İşe yarıyor.
munzay dedi: Eki Görüntüle 1344167 Çok fazla ping var. Brawl halla da ışınlanıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bir bakın derim. İşe yarıyor.