İnternette RX 460 Satıcısı Var mı?

pasii

Kilopat
Merhaba. Ben RX 460 alacağım ama satan doğru dürüst bir yer yok. Bulan varsa link atabilir mi?
Bu site satıyor:
Ama pek güvenli değil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kartın stoğu 3 hafta da falan bitti.
2. Ele bakabilirsiniz hem daha ucuz hem de max. 2 ya da 3 ay önce çıkmıştı sanırım. Onlar daha güvenilir, illa buradan alacaksanız 14 gün içerisinde koşulsuz olarak iade hakkınız var.

500 TL'ye sahibinden üzerinde GeT ilanı olarak ikinci el GTX 960/770 gibi kartlar bulunabiliyor. GeT sayesinde de alıcı açısından tamamen güvenli bir alışveriş oluyor. RX 460 yerine en azından GTX 760 bile alsan daha iyidir ki dediğim gibi 770 ve 960 buldum ben az önce.

Kanka bende daha üst bir modelini alacağım bence sahibinden.com dan al tabii alırkan mining olup olmadığını ısrarla sor.

Kanka bende daha üst bir modelini alacağım bence sahibinden.com dan al tabii alırkan mining olup olmadığını ısrarla sor.
Bu seviye kartlarla mining yapmazlar. Mining olayını en az RX 570'le yapıyorlar genelde.

Bitcoin edinme işlemi. Ekran kartının gücünden yararlanarak para kazanma. Çok güçlü ve fazla sayıda ekran kartı gerektirir. RX 460 gibi kartlarla yapmazlar, rahat olun.
Bir şey sorabilirmiyim. Ben bilgisayarıma 2 tane ekran kartı takabilirmiyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…