İnternette Sarı Ünlem ve Kırmızı Ünlem Hataları

UnknownZMR

Decapat
Merhaba herkese. 1 Haftadır internetim çok sık derecede sarı ünlem gösteriyor ve 5 saniye sonra düzeliyor. Bu olay her 5 veya her 10 dakikada gerçekleşiyor. Çok nadiren kırmızı ışık geliyor. Genellikle hep sarı görüyorum. Ayrıca bu olay oyunda acayip fazla gözüküyor. Mesela oyunu kapatıyorum google youtubede geziyorum 1 saat boyunca hiç bir sıkıntı göremiyorum. Ya oluyorsa 1 saatte 1 kere 2 kere felan oluyor. Fakat oyuna bir giriyorum ki 1 saat içinde 10 kere 20 kere sarı ışık yanıyor oyun 5 saniye takılıyor ve geri yeniden devam ediyor. Kafayı yemek elde değil artık gerçekten.
Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım Değişikliklerini Taramayı denediniz mi? Ayrıca sağ tıklayıp > Sorun Gidericiye basarsanızda yardımcı olabilir.

Modemi yeniden başlatın.
Kablo bağlantılarını kontrol edin. Özellikle kablolarda ezilme vb. olduğunda temassızlık olabiliyor.

Bölgenizde arıza vb. olup olmadığını İnternet sağlayıcınızın Müşteri hizmetlerine sorun.
Ayriyeten yaşadığınız sorunu da bildirin.

Bağlantıdaki rehbere göre İnternet ayarlarını sıfırlayın.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı