Samethymee Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #1 CS:GO seçkin Steam'de 250 TL civarı bir fiyat ama internette birçok sitede daha ucuza satılan yerler gördüm. GameSatış vs güvenilir midir? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2022
CS:GO seçkin Steam'de 250 TL civarı bir fiyat ama internette birçok sitede daha ucuza satılan yerler gördüm. GameSatış vs güvenilir midir?
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 7 Ağustos 2022 #2 1-2 oynadıktan sonra şifresi değiştirilip elinizden alınacak muhtemelen.
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #3 Samethymee dedi: CS:GO seçkin Steam'de 250 TL civarı bir fiyat ama internette birçok sitede daha ucuza satılan yerler gördüm. GameSatış vs güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Asla almayın. Bunlar çalıntı hesaplar olabilir farklı bir şey olabilir.
Samethymee dedi: CS:GO seçkin Steam'de 250 TL civarı bir fiyat ama internette birçok sitede daha ucuza satılan yerler gördüm. GameSatış vs güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Asla almayın. Bunlar çalıntı hesaplar olabilir farklı bir şey olabilir.
Samethymee Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #4 Maestro2506 dedi: 1-2 oynadıktan sonra şifresi değiştirilip elinizden alınacak muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sağol hocam
Maestro2506 dedi: 1-2 oynadıktan sonra şifresi değiştirilip elinizden alınacak muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sağol hocam
amet.hn Attopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #5 Samethymee dedi: CS:GO seçkin Steam'de 250 TL civarı bir fiyat ama internette birçok sitede daha ucuza satılan yerler gördüm. GameSatış vs güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Bu işi para amaçlı yaptıkalrı için ya 2,3 kişi bu hesapta aktiftir yada hesap anlıdır ben aldım vac banlı çıktı
Samethymee dedi: CS:GO seçkin Steam'de 250 TL civarı bir fiyat ama internette birçok sitede daha ucuza satılan yerler gördüm. GameSatış vs güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Bu işi para amaçlı yaptıkalrı için ya 2,3 kişi bu hesapta aktiftir yada hesap anlıdır ben aldım vac banlı çıktı
Samethymee Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #6 Corion dedi: Asla almayın. Bunlar çalıntı hesaplar olabilir farklı bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende zaten çelişkideydim hocam sağol kararımı verdim
Corion dedi: Asla almayın. Bunlar çalıntı hesaplar olabilir farklı bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende zaten çelişkideydim hocam sağol kararımı verdim
tatarramazan321 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #7 Hayır.
SERDANN Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Alem Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #8 Hocam ucuzsa denemeye değer. Bir de toplu değil tekli kendi hesabını satan birisini bulursanız da fiyat makulsa neden olmasın
Hocam ucuzsa denemeye değer. Bir de toplu değil tekli kendi hesabını satan birisini bulursanız da fiyat makulsa neden olmasın
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 7 Ağustos 2022 #9 SERDANN dedi: Hocam ucuzsa denemeye değer. Bir de toplu değil tekli kendi hesabını satan birisini bulursanız da fiyat makulsa neden olmasın Genişletmek için tıkla... Sakın almayın paranıza yazık. Normalde 250 TL olan bir şeyi kim 5-10 TLye satar ki?
SERDANN dedi: Hocam ucuzsa denemeye değer. Bir de toplu değil tekli kendi hesabını satan birisini bulursanız da fiyat makulsa neden olmasın Genişletmek için tıkla... Sakın almayın paranıza yazık. Normalde 250 TL olan bir şeyi kim 5-10 TLye satar ki?
contyinemilucifer Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #10 Yanlış hatırlamıyorsam kısa zaman önce 125tl idi. Keşke zamlanmadan alabilseydiniz