İnternette satılan hazır sistemlerde ürünler sıfır mı?

5Aragorn5

Yoctopat
İnternetten satılan bilgisayar hazır sistemlerde ürünler sıfır mı? Bazı mesajlar vardı forumda hazır sistemlere böyle iade edilen ürünler konulabiliyormuş galiba ama doğru mu yazmışlar bilmiyorum. Ayrıca bu hazır sistemlerin fiyatı daha uygun oluyor galiba, nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten satılan bilgisayar hazır sistemlerde ürünler sıfır mı? Bazı mesajlar vardı forumda hazır sistemlere böyle iade edilen ürünler konulabiliyormuş galiba ama doğru mu yazmışlar bilmiyorum. Ayrıca bu hazır sistemlerin fiyatı daha uygun oluyor galiba, nedeni nedir?

Dediğiniz şey outlet ürün galiba ama böyle bir durumda açıklamalarına vs. yazarlar outlet ürün kullanıldığına dair. Ama Izoly, Turbox gibi sahtekar markalardan bahsediyorsanız 2010'dan kalma ikinci el ürünler kullanıyorlar.

Trenyol veya Hepsiburada dakiler güvenli değil ve aşıeı kötüler. Alacaksanız İtopya, İncehesap gibi yerlerden almanız gerekir. İtopya ve incehesaptakiler sıfır.

Müşteri çekmek için daha ucuz ama emin ol şuan daha ucuz olması gerekiyor çünkü buraya gelen ürüne 10 türlü vergi uyguluyorlar.

Ve güvenilir sitelerde ucuz olma sebebi ise markalarla anlaşma yapmaları. Örnek Gigabyte ile anlaşıp bütün sistemi Gigabyte parçalarıyla tamamlıyorlar ekran kartı, anakart, SSD vs. toplama yapan site bütün bunları tek markadan toplu olarak aldığı için ucuza geliyor. Bazen de işlemcilerin kutusu vs olmuyor sadece işlemci geliyor fiyatı azaltıyorlar bu sayede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı