Internette satılan keyler neden ucuz ve güvenilir mi?

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 150 TL gibi ucuz bir fiyata key aldim ve çalıştı fakat herhangi bir güvenlik sorunu olur mu bundan emin değilim. Beni herhangi bir KMS gibi bir sunucuya bağlar mi?

Retail key aldim. Ve bunun yasal olmadığını biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Retail Key ise korkmana gerek yok, güvenilir. Hesabına kayıtlı cihaza bağlanmıştır. Format atsan bile kullanmaya devam edebilirsin.

Ben mikrosoft store sitesinden 2023 te 2500 TL ye Windows 10 Pro aldım rahat kullanıyorum.

Retail key ise korkmana gerek yok, güvenilir. Hesabına kayıtlı cihaza bağlanmıştır. Format atsan bile kullanmaya devam edebilirsin.

Güvenilir olduğunu nereden bileceğim? Orijinal olup olmadığını. Ayrica Microsoft hesabında nereden görebilirim kayit olup olmadığını.

Güvenilir olduğunu nereden bileceğim? Orijinal olup olmadığını. Ayrica Microsoft hesabında nereden görebilirim kayit olup olmadığını.
Komut istemini yönetici olarak açın ve şu kodları tek tek girip kontrol edin:
slmgr /xpr
slmgr /dlv

Microsoft hesabınıza siteden giriş yapın ve kayıtlı cihazınız orada gözükecektir.

Cihaz görünüyor sorun yok ama orada key yazmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…