Internette satılan Origin hesapları

orcun299

Centipat
Bazı sitelerde Origin oyunlarını çok ucuza satıldığını gördüm. Mesela FIFA 20 90 TL gibi düşük bir fiyata satılıyor. Bu sitelerin legal olup olmadığı hakkında bir bilgisi olan var mı?

Plati.ru vs sitelerden alıp 90 tl ye satılıyor.Tavsiyem siteden alma çünkü önceden çok aldım.2-3 güne o hesap gidiyor.Tavsiyem para biriktirip sıfır kendi hesabın alman.Durumun yoksa 2-3 günü göze alabiliyorsan denenebilir

Abim için geçen sene Fifa 19 bulunan Origin hesabı aldık. Hesapta farklı birkaç oyun da bulunuyordu. Neyse bir iki gün geçti sonra hesaba giremedik, attı bizi hesaptan. Şifre falan değişmişti. Tabi garantili satıldığından tekrar hesap verdiler. Bu arada sürekli yazıştık, bekledik, sinirler falan gerildi. Sözde 2. el olarak satılan hesaplar, daha önce de görmemişim böyle çalıntı hesapların bu kadar açık satıldığını. Neyse en son aldık, giremedik, aldık, giremedik derken 6-7 hesap değiştik falan sıkıldık oyundan zaten para yandı gitti gibi bir şey oldu. Kesinlikle almamalısın. 2. el olsa hadi yine tamam seri şekilde bu kadar 2. el hesap satılmayacağından tavsiye etmiyorum. Hesap bilgilerini alamadığın yani email'ini değiştiremediğin hesabı kesinlikle alma. Çalıntı olduğundan 2 gün sonra elinde patlar.

Çok büyük ihtimalle hesap çalıntıdır ve arkadaşların dediği gibi 10 gün kullanır hesabını kaybedersin. Yani hiçbir şekilde satın almanı önermem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı