İnternette satılan PS 5 set alınır mı?

karemms

Decapat
Daha fazla  
İnternette arattığımızda çıkan tüm high-cost, Low-cost sitelerdeki PS 5 set ürünlerinde yorumlarda " kutunun açılmış geldiği, kılavuzların sadece Çince olması, eksik dikey tutucu apart çıkması, elektrik kablosunun Çin bölgesi tipi olması, vb. " gibi bir ton yazı okudum. İthalatçı garantili yazılarını çok görüyorum ve Xbox'larda bunu görmüyorum. DualSense teknolojisine hayranım ama Xbox kollarının bu teknolojiden eksik kalıp tamamen bir amiral gemisi oluşuda aklımı karıştırıyor. Bu durumlarda satışlardaki PS5 ilanları güvenilir mi yoksa sorun çıkarır mı?

PS5 set derken tüm aksesuarlanin olduğu fırsatlar mi anlamadim.

Alınabilir hocam siteye bağlı ben Amazon'dan aldım gecen gun Prime indirimi vardi piyasa altına aldım 18.500'e ama sapa sağlam geldi ürün maşallah bir şeyi yok. Sana da oneririm ya da flytechnologyden alabilirsin oradan Series S ve Nintendo Switch OLED almıştım eğer böyle bir fırsat yakalamasam PS5 de oradan alacaktım.

İthalatcı garantili ürunlerin tamamı yurt dışı cihazlar ve sözde garantili cihazlar, ithalatcı garantili cihaz aldığınızda en ufak bir tamir için kullanıcı hatası deyip para isteyeceklerdir, tavsiyem esnafdan ya da bilindik mağazalardan Bilkom garantili ya da distürbütör garantili cihazlardan almanızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…