METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 22 Ekim 2022 #11 LastEmperor dedi: Bir ara bende kullaniyordum duz lisanstan farki yok sanirim. McAfee'yi bilmiyorum fakat KMS ile Windows etkinlestirme yapabilirsiniz. Windows 10/11 hangisini kullaniyorsaniz ücretsiz etkinlestirme yazarsaniz cikacaktir. Genişletmek için tıkla... KMS önermeyin. Ben daha birkaç gün önce saglamlisansdan Windows 10 Pro aldım ödeme sonrası anında kod geldi. Bilindik yerlerden alın.
LastEmperor dedi: Bir ara bende kullaniyordum duz lisanstan farki yok sanirim. McAfee'yi bilmiyorum fakat KMS ile Windows etkinlestirme yapabilirsiniz. Windows 10/11 hangisini kullaniyorsaniz ücretsiz etkinlestirme yazarsaniz cikacaktir. Genişletmek için tıkla... KMS önermeyin. Ben daha birkaç gün önce saglamlisansdan Windows 10 Pro aldım ödeme sonrası anında kod geldi. Bilindik yerlerden alın.
L LastEmperor Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 785 Makaleler 2 Çözümler 6 23 Ekim 2022 #12 METANİC dedi: KMS önermeyin. Genişletmek için tıkla... Korsana tesvik sorunu yuzunden mi baska bir sorun mu var?
METANİC dedi: KMS önermeyin. Genişletmek için tıkla... Korsana tesvik sorunu yuzunden mi baska bir sorun mu var?
Messi1982 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2022 #13 Bütçen yoksa güvenilir bir siteden key al. KMS'ye bulaşma bile.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.357 Makaleler 3 Çözümler 80 23 Ekim 2022 #14 LastEmperor dedi: Korsana tesvik sorunu yuzunden mi baska bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Evet o yüzden KMS korsana giriyor.
LastEmperor dedi: Korsana tesvik sorunu yuzunden mi baska bir sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Evet o yüzden KMS korsana giriyor.