BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Mayıs 2021 #11 Arkadaşlar linkleri güncelledim bu linklere bakar mısınız bunlarda mı çöp fikirlerinizi belirtir misiniz?
Arkadaşlar linkleri güncelledim bu linklere bakar mısınız bunlarda mı çöp fikirlerinizi belirtir misiniz?
63furkan36agb Picopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 230 2 Mayıs 2021 #12 BayGörkem dedi: Arkadaşlar linkleri güncelledim bu linklere bakar mısınız bunlarda mı çöp fikirlerinizi belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yani biraz çöp hocam bütçenizi 2700 TL yapmanızı öneririm. BayGörkem dedi: Arkadaşlar linkleri güncelledim bu linklere bakar mısınız bunlarda mı çöp fikirlerinizi belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... RRaenee | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | ASUS RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu sistemi almalısınız.
BayGörkem dedi: Arkadaşlar linkleri güncelledim bu linklere bakar mısınız bunlarda mı çöp fikirlerinizi belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yani biraz çöp hocam bütçenizi 2700 TL yapmanızı öneririm. BayGörkem dedi: Arkadaşlar linkleri güncelledim bu linklere bakar mısınız bunlarda mı çöp fikirlerinizi belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... RRaenee | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | ASUS RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu sistemi almalısınız.