İnternette yavaşlık mı var?

Makaleler
1
Yer
Türkiye
Arkadaşlar şu 30 dakikadır internetimde bir yavaşlama söz konusu, birçok arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor.
Genel bir sıkıntımı bu? Aynı problemi yaşayan var mı?

Arkadaşlar şu 30 dakikadır internetimde bir yavaşlama söz konusu, birçok arkadaşımda aynı sorunu yaşıyor.

Komşumun internetini kullanırken ben hep yaşıyorum. Ama işin doğrusu eğer kalabalık bir yerde oturuyorsan internete girişler ne kadar çoksa o kadar çok yavaşlayabilir. Aynı şöyle düşün İstanbul trafiğinin internetteki hali gibi düşün. Belli saatlerde herkes internette olabilir.

Kocaeli'deyim. TurkNet fiber kullanıyorum ne hızda problem var ne de internet kesiliyor.

Bundan 2 haftaya yakın bir süreden önce de internet kesilip, yavaşlayıp duruyordu acaba niye Allah Allah. Tam da aynı süre aynı zaman hem de seçime 3 gün kala baya ilginç bir tesadüf

Evet hocam maalesef olmakta, resmi bir şey değil ancak genel bir sorun bulunmakta hız açısından.

TT kullanıyorum, hız testinde sorun yok ama Discord çok yavaş çalışıyor mesela. İnternet siteleri de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…