İnternette zamanımı verimli kullanmam için neler yapmalıyım?

Makaleler
3
Yer
Budapeşte
Yaşım 23 ve 4 yaşından beri bilgisayar, 9 yaşından beri de internet kullanıyorum. Oyun oynadığım zamanlarda internette çok zaman geçirmiyordum dolayısıyla oyun dışında boşa zaman harcamıyordum Facebook'a bakıp çıkıyordum. Son 3 yıldır hiç oyun oynamıyorum ve tamamen boşluğa düşüyorum internette. Twitter, Facebook, Youtube buralarda haberlere videolara bakmaktan o kadar boşa zamanım gidiyor ki anlatamam. Bunun önüne nasıl geçebilirim tavsiyeleriniz neler? Sosyal Medya'yı kullanmayı bıraktığımda sanki gündemden haberim olmuyor, neler olup bitiyor bilemeyeceğim gibi geliyor. Haber siteleri de malum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir kaynaklardan gündemi takip edebilirsin o pek sorun değil fakat boş vaktin için bilgisayardan uzaklaş ve kitap oku, bisiklet sür, bol bol sosyalleş, interneti hiç kullanma demiyorum tabi ki de mesela belgesel izle, yeni bir dil öğren, bilmediğin konularda araştırma yap, tarihe ilgin varsa araştırmanı bu yönde de yapabilirsin, enstrüman öğren, sporla uğraş, gibi gibi bu böyle uzar yani kendinizi geliştirin. Bunların haricinde bilgisayarda yapabileceğiniz şeylerde çok fazla örneğin tasarım, çizim, video montaj, animasyon gibi şeylerle de uğraşabilirsin. Yazılım dilleri öğrenebilirsin, Web sitesi yapabilirsin... bu da böyle uzar. Siz kendinize göre bir uğraş edinip onun üzerinde kendinizi geliştirebilirsiniz.

Not: Kişisel Gelişim Uzmanı değilim. İlgi alanım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…