C Clk Centipat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 İnternetteki Windows 10 anahtarları oluyor galiba, alıp kullansam bir zararı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2021
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #2 Büyük ihtimal çalışmayacaktır. Deneyin, ama umudunuz olmasın.
hediyelik bor cam Picopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 Yardımcı bir program kullanmıyorsan sadece etik olarak yanlış yapmış olursun. Eğer yardımcı program ya da modlu windows kullanırsan orasını bir yapan adam bir de Allah bilir.
Yardımcı bir program kullanmıyorsan sadece etik olarak yanlış yapmış olursun. Eğer yardımcı program ya da modlu windows kullanırsan orasını bir yapan adam bir de Allah bilir.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.396 Çözümler 70 Yer Istanbul 8 Şubat 2021 #4 Clk dedi: İnternetteki Windows 10 anahtarları oluyor galiba, alıp kullansam bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Çalışma ihtimalleri yok ama çalışsalar bile bir süre sonra devre dışı kalacaktır.
Clk dedi: İnternetteki Windows 10 anahtarları oluyor galiba, alıp kullansam bir zararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Çalışma ihtimalleri yok ama çalışsalar bile bir süre sonra devre dışı kalacaktır.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.761 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 8 Şubat 2021 #5 Key çalışıyorsa hicbir zararı olmaz.İnternette satılan ucuz keylerinde buldugundan farkı yok.
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 8 Şubat 2021 #6 Bazı Key'ler sizi direkt olarak, KMS sunucusuna bağlıyordu. Eskiden denemiştim.
C Clk Centipat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #7 hakobest dedi: Bazı Key'ler sizi direkt olarak, KMS sunucusuna bağlıyordu. Eskiden denemiştim. Genişletmek için tıkla... Anahtarı windows ile yapıyorum nasıl kms sunucusuna bağlasın ki
hakobest dedi: Bazı Key'ler sizi direkt olarak, KMS sunucusuna bağlıyordu. Eskiden denemiştim. Genişletmek için tıkla... Anahtarı windows ile yapıyorum nasıl kms sunucusuna bağlasın ki
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 8 Şubat 2021 #8 Clk dedi: Anahtarı Windows ile yapıyorum nasıl KMS sunucusuna bağlasın ki. Genişletmek için tıkla... Hocam, Windows 8.1'de öyleydi. O Key'i girdiğin zaman 180 günlük deneme sürümünü aktif ediyordu, açıklamada KMS yazıyordu.
Clk dedi: Anahtarı Windows ile yapıyorum nasıl KMS sunucusuna bağlasın ki. Genişletmek için tıkla... Hocam, Windows 8.1'de öyleydi. O Key'i girdiğin zaman 180 günlük deneme sürümünü aktif ediyordu, açıklamada KMS yazıyordu.
C Clk Centipat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #9 Clk dedi: Anahtarı Windows ile yapıyorum nasıl KMS sunucusuna bağlasın ki Genişletmek için tıkla... Böyle bir yazı çıkıyor bu ney ? Dosya Ekleri 1612799388653.png 10,4 KB · Görüntüleme: 207
Clk dedi: Anahtarı Windows ile yapıyorum nasıl KMS sunucusuna bağlasın ki Genişletmek için tıkla... Böyle bir yazı çıkıyor bu ney ?
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 8 Şubat 2021 #10 Key Management Services (KMS) client activation and product keys Find the Generic Volume License Keys (GVLKs) required to activate Windows and Windows Server editions using a Key Management Services (KMS) host. docs.microsoft.com Bu keylerden mi bahsediyorsun?
Key Management Services (KMS) client activation and product keys Find the Generic Volume License Keys (GVLKs) required to activate Windows and Windows Server editions using a Key Management Services (KMS) host. docs.microsoft.com Bu keylerden mi bahsediyorsun?