Mertcan KALELİ Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, internetteki belirlediğim bazı sitelere şifre koymak istiyorum(bilgisayardan koymak istiyorum) ama şifre koymayı bilmiyorum nasıl web sitelerine şifre koyabilirim? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. İyi akşamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar, internetteki belirlediğim bazı sitelere şifre koymak istiyorum(bilgisayardan koymak istiyorum) ama şifre koymayı bilmiyorum nasıl web sitelerine şifre koyabilirim? Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. İyi akşamlar.
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 4 Kasım 2020 #2 Aile koruma paketlerine bu tarz hizmetler mevcut olabilir.
RockNRolla Megapat Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 366 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #3 Derdiniz sitelere girmeyi engellemekse modem arayüzünden istediğiniz sitelerin URL'lerini engelleyebilirsiniz.
Derdiniz sitelere girmeyi engellemekse modem arayüzünden istediğiniz sitelerin URL'lerini engelleyebilirsiniz.