detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.282 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 16 Mayıs 2020 #11 FalconPaw dedi: İnternetteki bu Retail Key'ler güvenilir midir? Ve Retail Key nedir? Bu arada fiyatı 50 TL. Genişletmek için tıkla... Güvenilir değil. Almanızı tavsiye etmem.
FalconPaw dedi: İnternetteki bu Retail Key'ler güvenilir midir? Ve Retail Key nedir? Bu arada fiyatı 50 TL. Genişletmek için tıkla... Güvenilir değil. Almanızı tavsiye etmem.
W WD40 Ziyaretçi 16 Mayıs 2020 #12 FalconPaw dedi: herhangi bir sorun yaşadın mı ? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamadım önceki bilgisayarımda da almıstım 1 sene sorunsuz kullandım. Ne olacak sorun cıksa bırdaha alırız 8 lira zaten
FalconPaw dedi: herhangi bir sorun yaşadın mı ? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamadım önceki bilgisayarımda da almıstım 1 sene sorunsuz kullandım. Ne olacak sorun cıksa bırdaha alırız 8 lira zaten
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 16 Mayıs 2020 #13 Sorun çıkartmıyor fakat ne kadar resmi bu tartışılır.