İnternetteki Windows 10 keyleri güvenilir mi?

Bahsettiğiniz sitenin bir linkini atar mısınız? Siteyi bilmiyorum ve Google aramamda bulamadım. İnternette ucuza satılan keyler konusunda bir ara böyle bir şey yazmıştım:
Selamlar,

Öncelikle satın aldığınız keylerin gri market keyi olduğunu bilmenizi isterim. Dolandırıcılar genellikle ellerine geçirdikleri kredi kartlarıyla Windows keyi alıp bunları ucuz satarak kara para aklıyorlar.

Düşük bir ihtimal olsa da aldığınız keylerin engellenme durumu var. Ucuza lisans alacağım diye düşünürken birilerinin çalınmış malvarlığının transferine alet olmayın.

Crackli kullanırsanız sadece Windows'a zarar verirsiniz, ancak ucuza key alırsanız hem Windows'a hem de dolandırıcılık mağdurlarına zarar verirsiniz.

Ucuz Windows keyinin size ekstra bir sıkıntısı olmaz, dediğim gibi sadece keylerin sonrasında engellenme olasılığı var, crackle uğraşmam diyorsanız alıp kullanabilirsiniz.

Bahsettiğiniz sitenin bir linkini atar mısınız? Siteyi bilmiyorum ve Google aramamda bulamadım. İnternette ucuza satılan keyler konusunda bir ara böyle bir şey yazmıştım:

Ucuz Windows keyinin size ekstra bir sıkıntısı olmaz, dediğim gibi sadece keylerin sonrasında engellenme olasılığı var, crackle uğraşmam diyorsanız alıp kullanabilirsiniz.

Veri çalsalarda neyinizi çalacaklarki hocam zaten kullandığınız tarayıcıların çoğu verinizi satıyor ben 4 yıldır kullanıyorum şu anda veri hakkında sorunum yok siteden siteye değişir bir de.

These are NOT product / license keys that are valid for Windows activation.
These keys only select the edition of Windows to install during setup, but they do not activate or license the installation.

Sayfanın en üstünde bu yazıyor ancak durum gerçek olmayabilir, bunlarla aktivasyon deneyebilirsiniz. Bilgisayarınza bir zararı olmaz. Eğer çalışmassa MAS üzerinden halledin.

Linux'a geçmeden önce Windows 10 deneme sürümünü keysiz kullanıyordum. Watermark sorununu da registry kısmında birkaç değişiklik yaparak atlattım. Bence keyleri deneyebilirsin, microsoft pazar payını elinde tutmak için çoğu şeye göz yumuyor. Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı