İnternetten aldığım HDD 2. el mi?

Bende yüklü ama sizinki gibi kaç saat kullanıldığını sıcaklığını falan göremiyorum.
Dostum güncel olduğuna emin misin ?
Ekran Alıntısı.PNG

Sağ tarafta göstermesi lazım.

Kullandıgım 9 yıllık bilgisayarda bile 21K saat kullanım yok o HDD'yi kullanan arkadaş bayağı sağlam kullanmış 2.5 yıla denk geliyor 21K saat en kısa zamanda geri iade edin o HDD'yi ve N11'e şikayette bulunun satıcı hakkında.

Dostum güncel olduğuna emin misin ?
Eki Görüntüle 559985
Sağ tarafta göstermesi lazım.
Sitesinden tekrar indirmeyi deneyince baktım bendeki baya eski sürümmüş sildim güncelledim şuan gözüküyor.
Kullandıgım 9 yıllık bilgisayarda bile 21K saat kullanım yok o HDD'yi kullanan arkadaş bayağı sağlam kullanmış 2.5 yıla denk geliyor 21K saat en kısa zamanda geri iade edin o HDD'yi ve N11'e şikayette bulunun satıcı hakkında.
Sanırım ben biraz bilgisayarı fazla kullanmışım:D Alalı 3 yıla yakın oldu 12.252 saat kullanmışım.
Bu arada 21K kullanmak için gerçekten bayağı eski bir disk olmalı. Kesinlikle iade edin ve N11'e şikayette bulunun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı