KendiHalinde Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 178 9 Kasım 2023 #1 İnternetten Huawei marka akıllı saat aldım da kutusunu açmadan orijinal ürün olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Dosya Ekleri image.jpg 100,7 KB · Görüntüleme: 48
İnternetten Huawei marka akıllı saat aldım da kutusunu açmadan orijinal ürün olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 9 Kasım 2023 #2 KendiHalinde dedi: İnternetten Huawei marka akıllı saat aldım da kutusunu açmadan orijinal ürün olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Arena satiyorsa orjinaldir barkodu falan varsa okutabilirsiniz huawei üzerinden.
KendiHalinde dedi: İnternetten Huawei marka akıllı saat aldım da kutusunu açmadan orijinal ürün olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Arena satiyorsa orjinaldir barkodu falan varsa okutabilirsiniz huawei üzerinden.
Astron Hectopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 1.006 Çözümler 10 9 Kasım 2023 #3 İnternet alışverişinde ne olursa olsun 14 gün iade şartı bulunmaktadır. İstediğiniz gibi açıp bakabilirsiniz orijinal değilse iade yapabilirsiniz, iade yapamazsanız sonuç= Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
İnternet alışverişinde ne olursa olsun 14 gün iade şartı bulunmaktadır. İstediğiniz gibi açıp bakabilirsiniz orijinal değilse iade yapabilirsiniz, iade yapamazsanız sonuç= Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #4 Açılırsa tekrar satılabilirliğe uygun olmadığından cayma hakkı bu üründe yok açılırsa yok. Barkodunu okutun, nette arenadan seri no ile bakın.
Açılırsa tekrar satılabilirliğe uygun olmadığından cayma hakkı bu üründe yok açılırsa yok. Barkodunu okutun, nette arenadan seri no ile bakın.