komkemkom
Megapat
Temmuzun 21'inde iphoneimei.net sitesinden iPhone 6s bir cihazın kilidini IMEI numarasını vererek açtırma talebinde bulundum. Bu servisin ücreti bana 70 dolara mal oldu. Fakat site (iphoneimei.net) bu cihazın çalıntı olduğu için kilidi açamadıklarını ve para iadesinin olmadığını bildiriyorlar. Cihazın çalıntı olduğunu bilmiyordum. MCKS'den sorguladım ve kara listede olmadığı için açtırmak istedim. Cihaz bana ait değildir müşterinindir müşteriye patronum durumu bildirdi ve müşteri cihazın yurt dışında çalıntı olduğunu bildiğini söyledi.
Öğrenciyim ve ne yapacağımı bilmiyorum siber güvenliğe durumu bildirdim bu resimleri gösterdim. Adam hem İngilizce bilmediği gibi hiçbir şey yapamayacaklarını söyledi. Sizce paramı nasıl kurtarabilirim? Siteye defalarca mesaj attım ve cevap olarak resimleri inceleyebilirsiniz. Bu çalıntı cihazı ne yapmalıyım
Öğrenciyim ve ne yapacağımı bilmiyorum siber güvenliğe durumu bildirdim bu resimleri gösterdim. Adam hem İngilizce bilmediği gibi hiçbir şey yapamayacaklarını söyledi. Sizce paramı nasıl kurtarabilirim? Siteye defalarca mesaj attım ve cevap olarak resimleri inceleyebilirsiniz. Bu çalıntı cihazı ne yapmalıyım
Son düzenleyen: Moderatör: