Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #1 Merhaba kaskımı değiştireceğim bütçem 5-6K'ya doğru, Scorpion Exo 391 serisini düşünüyorum ama yaşadığım şehirde satan bir yer bulamadım internetten alırsam bedeni uymazsa ne yapacağım? Hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2025
Merhaba kaskımı değiştireceğim bütçem 5-6K'ya doğru, Scorpion Exo 391 serisini düşünüyorum ama yaşadığım şehirde satan bir yer bulamadım internetten alırsam bedeni uymazsa ne yapacağım? Hiç böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.880 Çözümler 175 31 Ağustos 2025 #2 Kurumsal firmalardan aldığınız takdirde kullanmadan iade edebilirsiniz. Diğer firmalar için de aynı kanunlar geçerli ama boş yere uğraştırabilirler.
Kurumsal firmalardan aldığınız takdirde kullanmadan iade edebilirsiniz. Diğer firmalar için de aynı kanunlar geçerli ama boş yere uğraştırabilirler.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #3 Görkem Umut dedi: Kurumsal firmalardan aldığınız takdirde kullanmadan iade edebilirsiniz. Diğer firmalar için de aynı kanunlar geçerli ama boş yere uğraştırabilirler. Genişletmek için tıkla... Çok uğraştırıyoe mu peki ve dediğiniz kurumsal markalar hangileri? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2025
Görkem Umut dedi: Kurumsal firmalardan aldığınız takdirde kullanmadan iade edebilirsiniz. Diğer firmalar için de aynı kanunlar geçerli ama boş yere uğraştırabilirler. Genişletmek için tıkla... Çok uğraştırıyoe mu peki ve dediğiniz kurumsal markalar hangileri?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.880 Çözümler 175 31 Ağustos 2025 #4 Motomax, Mototal, Motoruma, Mototaş, DRD, Motospartan, VIPMoto gibi markalar.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.043 Çözümler 47 Yer Mersin 31 Ağustos 2025 #5 Önce yerel bir bayide denemek en iyisi.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #6 Görkem Umut dedi: Motomax, Mototal, Motoruma, Mototaş, DRD, Motospartan, VIPMoto gibi markalar. Genişletmek için tıkla... Peki ne önerirsiniz bu bütçelerde? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2025
Görkem Umut dedi: Motomax, Mototal, Motoruma, Mototaş, DRD, Motospartan, VIPMoto gibi markalar. Genişletmek için tıkla... Peki ne önerirsiniz bu bütçelerde?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.880 Çözümler 175 31 Ağustos 2025 #7 Exo 391'den başka bir şey alınası değil bu bütçe son bütçe ise.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #8 Görkem Umut dedi: Motomax, mototal, motoruma, mototaş, drd, motospartan, vıpmoto gibi markalar. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi drdden C70n alacağım da iade yaparlar mı bedeni uymazsa @Görkem Umut.
Görkem Umut dedi: Motomax, mototal, motoruma, mototaş, drd, motospartan, vıpmoto gibi markalar. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi drdden C70n alacağım da iade yaparlar mı bedeni uymazsa @Görkem Umut.