İnternetten alınan kitabın orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

Yabancı basım bir kitap alacaktım diğer sitelerden yarı fiyatına bir yer buldum ama orijinal olup olmadığına emin olamadım.
Satıcıya sordum oriijnal mi diye o da bana şu şekil cevap verdi.

"Genelde sattığımız ürünler düşük gelirli ülkeler için üretilmiş alternatif ekonomik Edition'dır, Her şeyi tamdır. Amerika, Almanya'ya da İngiltere'den getirilen yüksek fiyatlı ürünler değildir. Bu şeklide genelde gelir düzeyi düşük Asya vb. gibi bölgeler için yapılmış çok daha ucuza satılabilen üretimler var ve biz genelde bunları temin ederek satıyoruz."

Sizce ne kadar doğru alınır mı? Kalitesi nasıl olur kitabın?

Son düzenleyen: Moderatör:

Adama orijinal mi degil mi diye sorun.

Hocam iade edebiliyorsanız alın bir bakın iade edersiniz en fazla.
İade edemiyorsanız almanızı önermem çünkü dedikleri sistem Low price Edition olarak biliniyor yani ürünün kalitesini düşürüp maliyetini azaltarak diğer ülkelere gönderiliyor bu sayede kitap daha çok kişiye ulaşıyor.
Büyük ihtimalle yasal ve resmidir yani orijinaldir.

Bence laf kalabalığı yaparak orijinal olmadığının üstünü örtmeye çalışmış. Büyük ihtimal sayfaların kalitesi vb. kötüdür.

Kitabın arkasında barkod numarası olur yani ona bakabilirsiniz.Yazılanlara göre büyük ihtimalle orijinal değil ama içeriği tam

Kapıda ödeme seçeneği var. Kargoyu almadan içini açıp bakıp öyle almak en doğrusu olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…