İnternetten alınan Windows 10 Home Key "farklı cihazda kullanılıyor" hatası

Formata gerek yok o kodun oluşturduğu kodları atmışsın. Yani sana ait özel bir bilgiyi paylaşmış olmadın ama senin özel kodunla ilgili olsaydı bile yine formatlık durum yok. Sana herhalde başka bir şekilde aktivasyon yaptıracaklardı.

Anladım tam olarak bu amaçla sormuştum ben de. İçimi rahatlattığınız için teşekkür ederim, iade maili atıp düzgün bir kod isteyeceğim o da olmazsa bana PRO kodu versinler en azından iadem bir işe yarasın.

Pro ya da Home ne alırsanız alın Retail kod isteyin. Kodu girdikten sonra
Kod:
slmgr /dli
yazın ve kodun türü çıkacaktır Retail, OEM ya da MAK diye.
Adamdan tekrar bir Retail kod aldım mail olarak fakat yine aynı. Fiyasko..
Temiz bir OEM kod verir misiniz harici iade istiyorum diye tekrar mail attım.

Arkadaşlar ben de geçen gün aldım. Hiçbir sorunu yok size durumun nasıl olduğunu anlatayım. Satıcı size bir etkinleştirme anahtarı veriyor. Bunu giriyorsunuz kod daha önce alınmış diyor. Sonra birkaç kere daha aynı kodu girince altta yardım alın kısmının altında telefon ile etkinleştir diye bir seçenek çıkıyor. Ona basınca bizden bölgemizi istiyor. Onu Türkiye yapınca 9 bölmeden oluşan ve her bölmede 7 rakam olan bir ekran geliyor. (bu galiba bizim anakart kimliği oluyor. Güvenlik açısından herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum)bu ekranın resmini çekip satıcıya yolluyoruz ve bu ekrandayken ileri tuşuna basıyoruz. Bizden onay kimliği istiyor onu da satıcı size mesaj olarak veriyor. Bu onay kimliğini girince Windows aktifleşiyor. Daha sonra format atmak istediğinizde satıcıyla hiç konuşmanıza gerek bile yok. Formattan sonra satıcının size verdiği urün anahtarını( urünü ilk aldığınızda satıcının size verdiği ürün anahtarı) girdikten sonra hiç onay kimliği vs. İle uğraşmanıza gerek kalmadan Windows aktifleşiyor. Ve bu ürün anahtarını başka pc ye yazınca da çalışmıyor. Sadece sizin anakarta tanımlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…