İnternetten alınan Windows 11 keylerde ne gibi riskler olabilir?

TRsraD

Hectopat
Merhaba dostlar,

Aşağıdaki Trendyol linklerinde yer alan Windows 11 Pro lisans anahtarları hakkında sizden fikir almak istiyorum:

Bu tarz yerlerden alınan lisans key'lerde ne gibi riskler olabilir?
Bu anahtarlar yalnızca Windows’u etkinleştirmek için mi kullanılıyor, yoksa arka planda sistemime zarar verebilecek başka yazılımlar ya da riskler de barındırıyor olabilir mi?

Daha önce bu tarz bir lisans kullanan ya da konu hakkında bilgi sahibi olan varsa, tecrübelerini paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba dostlar,

Aşağıdaki Trendyol linklerinde yer alan Windows 11 Pro lisans anahtarları hakkında sizden fikir almak istiyorum:

Bu tarz yerlerden alınan lisans Key'lerde ne gibi riskler olabilir?
Bu anahtarlar yalnızca Windows'u etkinleştirmek için mi kullanılıyor, yoksa arka planda sistemime zarar verebilecek başka yazılımlar ya da riskler de barındırıyor olabilir mi?

Daha önce bu tarz bir lisans kullanan ya da konu hakkında bilgi sahibi olan varsa, tecrübelerini paylaşırsanız çok sevinirim.

Tam emin değilim ancak herhangi bir yazılım kurmuyorsunuz sadece key giriyorsunuz.

Şirket keyi vb olabilir, birde çalışmama ihtimali yüksek onun yerine burayı tercih edebilirsin ben defalarca aldım buradan bir sorun yaşamadım yıllardır.

Merhaba dostlar,

Bu anahtarlar yalnızca Windows'u etkinleştirmek için mi kullanılıyor, yoksa arka planda sistemime zarar verebilecek başka yazılımlar ya da riskler de barındırıyor olabilir mi?

Hiçbir şey olmaz.
Hepsi aynı.
Zamanında cracli Windows'ları bile orijinal yaptı bill amıcam.😁

Merhaba dostlar,

Bu tarz yerlerden alınan lisans key'lerde ne gibi riskler olabilir?
Bu anahtarlar yalnızca Windows’u etkinleştirmek için mi kullanılıyor, yoksa arka planda sistemime zarar verebilecek başka yazılımlar ya da riskler de barındırıyor olabilir mi?

windows ayarlardan girdiğinde çalışıyorsa hiçbir sorun olmaz.

Merhaba dostlar,

Pro alacaksan MAK alma!
Once MAK verirler, salaga yatarlar.
Sizden etkinleştirmenizi isterler.
Sonra blacklist olmus olsa da fark etmez oem/retail verirler.
Girersin bunları PC olur oem/retail.
Bunun için para vermeye de gerek yok zaten.
Size aslında MAK keyi satmış olurlar.
Bilin!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı