İnternetten alınan Windows anahtarı tekrar kullanılabilir mi?

babanxbox

Megapat
Daha fazla  
GittiGidiyor'dan 3 liraya bir Windows 10 Pro Key'i almıştım bilgisayarı kurduğumda, şimdi format atmak istiyorum da. Bu Key'i bir daha kullanabilir miyim?

O keyler orjinal gibidir, her format attığınızda yenisini girmeniz tabikide gerekmez. Anakarta mı biosa mı işliyor tam bilmiyorum ama bir hesaba bir kere key girdiğinizde format da atsanız parça da değiştirseniz windows lisansı aynen kalıyor.

O Key'ler orijinal gibidir, her format attığınızda yenisini girmeniz tabii ki de gerekmez. Anakarta mı BIOS'a mı işliyor tam bilmiyorum ama bir hesaba bir kere Key girdiğinizde format da atsanız parça da değiştirseniz Windows lisansı aynen kalıyor.

Kullanılan Key'in Windows 10 sürümü farklı ise Key gidiyor denendi :D.

Yanlış bilgi
O keyler orijinal gibidir, her format attığınızda yenisini girmeniz tabii ki de gerekmez. Anakarta mı, BIOS'a mı işliyor tam bilmiyorum ama bir hesaba bir kere anahtar girdiğinizde format da atsanız parça da değiştirseniz Windows lisansı aynen kalıyor.

RAM'e kaydediliyor.
Başka PC'ye giremezsin sadece anahtarı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı