İnternetten Alışveriş İadesi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İnternetten alışveriş yapmak istiyorum ama pek güvenemiyorum. İade ve para iade garantili bir site arıyorum. Galiba her şey iade edilmiyor. Bluetooth fare almayı düşünüyorum. Çalışmazsa nasıl iade edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kutuyu açarken fazla zarar vermeden aç sorun çıkarsa aldığın siteyle iletişime geç onlar seni yönlendirir, tekrar paketle söyledikleri adrese postala. Eğer 2 hafta geçmediği halde iade almazlarsa THH başvurarak paranı alırsın büyük ihtimal.
Kutuyu açarken fazla zarar vermeden aç sorun çıkarsa aldığın siteyle iletişime geç onlar seni yönlendirir, tekrar paketle söyledikleri adrese postala. Eğer 2 hafta geçmediği halde iade almazlarsa THH başvurarak paranı alırsın büyük ihtimal.

Çözüm
@FalconPolat pardon elektronik eşya yazmışım. Fare bilgisayar sarf malzemesi içine giriyor mu? Aşağıda bir site hiçbir şekilde bir diğer site ise ambalajı açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamışsa iade mümkün diyor. Benim kafam orada karıştı. Fare sarf malzemesi midir? İadesi mümkün müdür? Bluetooth fareyi telefona denemek istiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-03-10-15-33-44-1.png
    Screenshot_2019-03-10-15-33-44-1.png
    68,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2019-03-10-15-36-37-1.png
    Screenshot_2019-03-10-15-36-37-1.png
    45,7 KB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı