Emre Erkahraman Hectopat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #1 Ínternetten tek seferlik alisveris icin ne yapmam gerek. Birde webdenal bizdehesapli siteleri ne kadar güvenli. Nexus 4 alicam hicbir yerde bulamadim. Kredi karti kullanmiyorum.
Ínternetten tek seferlik alisveris icin ne yapmam gerek. Birde webdenal bizdehesapli siteleri ne kadar güvenli. Nexus 4 alicam hicbir yerde bulamadim. Kredi karti kullanmiyorum.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #2 Kredi kartı kullanmıyorsanız kapıda ödeme ile alışveriş yapabileceğiniz sitelere bakabilirsiniz.
ProduceRWT Kilopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 799 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Producer 25 Ekim 2014 #3 Yada 5 TL verip Paypal kart alabilirsiniz.
Emre Erkahraman Hectopat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #4 ZubizukTumTum dedi: Kredi kartı kullanmıyorsanız kapıda ödeme ile alışveriş yapabileceğiniz sitelere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ornek verebilirmisiniz bir kaç tane ProduceRWT dedi: Yada 5 TL verip Paypal kart alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden nasil alicam?Birde hemen kullanip kapatabilirmiyim. Extra ücret kesebilir mi? Yazim hatalari icin ozur diliyorum. Telefonu ingilizce kullaniyorum. Turkce karakteler yok.
ZubizukTumTum dedi: Kredi kartı kullanmıyorsanız kapıda ödeme ile alışveriş yapabileceğiniz sitelere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ornek verebilirmisiniz bir kaç tane ProduceRWT dedi: Yada 5 TL verip Paypal kart alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden nasil alicam?Birde hemen kullanip kapatabilirmiyim. Extra ücret kesebilir mi? Yazim hatalari icin ozur diliyorum. Telefonu ingilizce kullaniyorum. Turkce karakteler yok.
Emre Erkahraman Hectopat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2014 #5 Kredi karti buldum hangi site olsun