İnternetten Almanca öğrenmek

MertCelikbas

Femtopat
Daha fazla  
Yakın bir zamanda Almanya'ya tasınmayı planladık ve Almanca öğrenmem lazım. Ama çıkıp da kursa gitmeye zamanım yok. Sizce internet uzerınden Almanca'yı nasıl ve nereden ögrenebilirim?

Tek bu site yeterli olmaz, diğer sitelere de bakın. Bu arada Almanca öyle 1-2 günde öğrenilecek bir şey değil. En az 2 sene falan gerekir.

Yakın bir zamanda Almanya'ya tasınmayı planladık ve Almanca öğrenmem lazım. Ama çıkıp da kursa gitmeye zamanım yok. Sizce internet uzerınden Almanca'yı nasıl ve nereden ögrenebilirim?

Almanya'da kursa gidebilirsin ama başlangıç olarak sayıları öğrenebilirsin. İnternettende videolar izleyebilirsin.

Almanya'da kursa gidebilirsin ama başlangıç olarak sayıları öğrenebilirsin. İnternettende videolar izleyebilirsin.
kursa gitmeye çok üşeniyorum o yuzden internetten online kurslar falan var bakıyodum ama bulamadım hep ingilizce var bulduklarımda

1-2 gunde ogrenmek gibi bir amacım yok zaten 3-4 ayım var sence 3-4 ay yeterli mi?

dualingo seviye olarak değilde kelime olarak ogretiyor diye biliyorum o yuzden ondan baslamadım

3-4 ay yetmez kesinlikle. En az 1.5, 2 sene her gün boyunca 2.5, 3 saat çalışmalısınız.

3-4 ay yetmez kesinlikle. En az 1.5, 2 sene her gün boyunca 2.5, 3 saat çalışmalısınız.
cok bilmeme gerek yokmus zaten a2 yeterliyimiş liseyi bu sene bitiriyorum ve az bişey almanca ogrettiler(genelde hoca serbest bırkayıodu ama) tahminim ogrendıgım yer sadece a1.1 kitabın seviyesi o diye gecıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…