İnternetten bilgisayar satarken nelere dikkat edilmeli?

Daha fazla  
Meslek
CNC öğrenmekle meşgul
Sahibinden üzerinden bilgisayarımı 5 bin civarı bir fiyata satmayı düşünüyorum fakat ilk defa satış yapacağım için dolandırılmak gibi bir olay yaşamak istemiyorum. Nelere dikkat etmeliyim?

Sahibinden üzerinden bilgisayarımı 5 bin civarı bir fiyata satmayı düşünüyorum fakat ilk defa satış yapacağım için dolandırılmak gibi bir olay yaşamak istemiyorum. Nelere dikkat etmeliyim?

Param Güvende ile satmayın o zaman. Önce EFT sonra kargo şeklinde satacağınızı belirtin veya buluşup elden teslim şeklinde. Çünkü Param Güvende ile satınca alan kişinin 2-3 gün içerisinde sorgusuz sualsiz iade etme hakkı var. O sırada parçalardan birine zarar verse ya da değiştirse ya da sağlam ürünü alıp bozuğu size gönderse iade adı altında, baya uğraşabilirsiniz derdinizi anlatmak için.

Param güvende ile satarsan adam parçaları cebine atar iade yapar sende bir bakarsın parçalar yok sadece kasayı göndermiş. Kayıplara karışır bulamazsın aylarca mahkemelerde uğraşırsın cartcurt param güvende ile kasa satmak çok mantıklı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı