Wifi hattındaki yoğunluktan dolayı olabilir, modem eski modelse veya ısınıyorsa olabilir, 5G modemse 2.4 G tarafı kapalı olduğundan aktarımda sorun olabilir. Ama sorununuzun tam bir çözümü yok, benimde başıma gelmişti ; deneme yanılma ile çözdüm.
Wi-Fi hattındaki yoğunluktan dolayı olabilir, modem eski modelse veya ısınıyorsa olabilir, 5G modemse 2.4 g tarafı kapalı olduğundan aktarımda sorun olabilir. Ama sorununuzun tam bir çözümü yok, benim de başıma gelmişti; deneme yanılma ile çözdüm.
Hocam aynı sorunu yaşadım. Sanırım modemi 2-3 yıl önce aldınız. Ben de superonline kullanıcısıyım. Müşteri hizmetlerini arayıp yeni modem talep edin. Bu model iki tane farklı cihazdan oluşuyor. Fiber hattı modeme giderken kopukluk olabiliyor. Ben sorunumu yeni modemle çözdüm.
Hocam aynı sorunu yaşadım. Sanırım modemi 2-3 yıl önce aldınız. Ben de Superonline kullanıcısıyım. Müşteri hizmetlerini arayıp yeni modem talep edin. Bu model iki tane farklı cihazdan oluşuyor. Fiber hattı modeme giderken kopukluk olabiliyor. Ben sorunumu yeni modemle çözdüm.