A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 24 Haziran 2020 #11 Evet, çokça söylenildiği gibi çalıntı anahtarla aktifleştirilmiş ESET kullananlara mahsus eksik veritabanı gönderiliyor. Ayrıca böyle bir durum olmasaydı dahi, ücretli bir ürünü parasını vermeden kullanmak korsana girmekte.
Evet, çokça söylenildiği gibi çalıntı anahtarla aktifleştirilmiş ESET kullananlara mahsus eksik veritabanı gönderiliyor. Ayrıca böyle bir durum olmasaydı dahi, ücretli bir ürünü parasını vermeden kullanmak korsana girmekte.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.462 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 24 Haziran 2020 #12 Korsan kuracağınıza @bilinçli pars bu arkadaşı kullanın Hem ücretsiz hem de lisans derdiniz yok. (En azından hesap ile hallediyorsunuz)
Korsan kuracağınıza @bilinçli pars bu arkadaşı kullanın Hem ücretsiz hem de lisans derdiniz yok. (En azından hesap ile hallediyorsunuz)
Windows 10 Sürüm 2004 Femtopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 35 24 Haziran 2020 #13 Ben internetten bedava kaspersky buldum pek önermem ama 1 yıllık kullanıyorum hala bir sorun yok.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.462 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 24 Haziran 2020 #14 Windows 10 Sürüm 2004 dedi: Ben internetten bedava kaspersky buldum pek önermem ama 1 yıllık kullanıyorum hala bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Kaspersky zaten ücretsiz ve 1 yıllık süresi var o yüzden önerdim arkadaşa.
Windows 10 Sürüm 2004 dedi: Ben internetten bedava kaspersky buldum pek önermem ama 1 yıllık kullanıyorum hala bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Kaspersky zaten ücretsiz ve 1 yıllık süresi var o yüzden önerdim arkadaşa.