Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.672 Çözümler 26 21 Ağustos 2024 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/c5af816555c08b13818680a7320d599635e416377af055646c88c5c766323b4d/summary Merhaba, FC24 için YouTube'dan sonu .html ile biten bir yama buldum. VirusTotal'e hem linki hem dosyayı attım. Malwarebytes falan hiçbiri bulmadı. Sizce güvenilir mi? YouTube linki bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri IMG_20240821_201223.jpg 59,8 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba, FC24 için YouTube'dan sonu .html ile biten bir yama buldum. VirusTotal'e hem linki hem dosyayı attım. Malwarebytes falan hiçbiri bulmadı. Sizce güvenilir mi? YouTube linki bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tolga.0 Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 182 Çözümler 3 21 Ağustos 2024 #2 Normalde HTML olmuyor diye biliyorum güvenilir olmayabilir.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.672 Çözümler 26 21 Ağustos 2024 #3 Tolga.0 dedi: Normalde HTML olmuyor diye biliyorum güvenilir olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Sonda nasıl kurulacağını gösteriyor zaten. Html ile nasıl bir hackleme yapabilir ki? Sonuçta .exe falan açmıyorum Mod çalışır durumda arkadaşlar isteyen kullanabilir. Son düzenleme: 21 Ağustos 2024
Tolga.0 dedi: Normalde HTML olmuyor diye biliyorum güvenilir olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Sonda nasıl kurulacağını gösteriyor zaten. Html ile nasıl bir hackleme yapabilir ki? Sonuçta .exe falan açmıyorum Mod çalışır durumda arkadaşlar isteyen kullanabilir.
Tolga.0 Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 182 Çözümler 3 21 Ağustos 2024 #4 Geforce Mx130 dedi: Sonda nasıl kurulacağını gösteriyor zaten. Html ile nasıl bir hackleme yapabilir ki? Sonuçta .exe falan açmıyorum Mod çalışır durumda arkadaşlar isteyen kullanabilir. Genişletmek için tıkla... birşey yok değilmi kullanacağım bende
Geforce Mx130 dedi: Sonda nasıl kurulacağını gösteriyor zaten. Html ile nasıl bir hackleme yapabilir ki? Sonuçta .exe falan açmıyorum Mod çalışır durumda arkadaşlar isteyen kullanabilir. Genişletmek için tıkla... birşey yok değilmi kullanacağım bende
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.672 Çözümler 26 21 Ağustos 2024 #5 Tolga.0 dedi: birşey yok değilmi kullanacağım bende Genişletmek için tıkla... Valla Malwarebytes'in uygulaması ile taradım birşey bulmadı. Ama kullanırken interneti kesmek gerekiyor. Tolga.0 dedi: birşey yok değilmi kullanacağım bende Genişletmek için tıkla... Hocam 2-3 maç sonra çalışmamaya başladı. Yeni yama buldum daha denemedim maçlarda ama kadroda gözüküyor. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yamaya ulaşmak biraz zaman alıcı o yüzden ben Drive'a yükledim: https://drive.google.com/file/d/1aCiYidaF8x1GT7vwzHxIvmp8Hm-lm3yE/view?usp=drive_link Virüstotal sonucu:VirusTotal Live editör gerekli, gene videonun altında var ama ben drive'a yükledim:FC 24 LE v24.1.1.9 - Google Drive Malwarebytes uygulaması ile tarattım birşey gözükmüyor. Son düzenleme: 22 Ağustos 2024
Tolga.0 dedi: birşey yok değilmi kullanacağım bende Genişletmek için tıkla... Valla Malwarebytes'in uygulaması ile taradım birşey bulmadı. Ama kullanırken interneti kesmek gerekiyor. Tolga.0 dedi: birşey yok değilmi kullanacağım bende Genişletmek için tıkla... Hocam 2-3 maç sonra çalışmamaya başladı. Yeni yama buldum daha denemedim maçlarda ama kadroda gözüküyor. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yamaya ulaşmak biraz zaman alıcı o yüzden ben Drive'a yükledim: https://drive.google.com/file/d/1aCiYidaF8x1GT7vwzHxIvmp8Hm-lm3yE/view?usp=drive_link Virüstotal sonucu:VirusTotal Live editör gerekli, gene videonun altında var ama ben drive'a yükledim:FC 24 LE v24.1.1.9 - Google Drive Malwarebytes uygulaması ile tarattım birşey gözükmüyor.