İnternetten Çeyiz Satışı

wowgenerals

Megapat
Merhabalar arkadaşlar. Babamın bir çeyizci dükkanı var. Ara sıra bende gidip çalışıyorum fakat dükkan lokasyon olarak iyi olmadığı için satış az oluyor haliyle. Babama internetten E-Ticaret yapabileceğimi ve onun buna bütçe ayırmasını teklif ettim fakat tahmin edebileceğiniz üzere bunu reddetti. Onların zamanında internetten satış olmadığı için haliyle inanmadı fakat ben dükkanın çok potansiyel bi dükkan olduğuna inanıyorum. O ne derse desin ben deneyeceğim. Sizden fikir almak için buraya konu açıyorum deneyimli arkadaşlar benimle deneyimlerini paylaşabilirler mi? Sizce bu düşüncem mantıklı mı? Şöyle bir sorunum var ki babam bu işe maddi bi gelir ayırmayacaktır biliyorum. Ondan dolayı imkanlarım çok kısıtlı. Benim aklımdaki plan şu, dükkana kurumsal gözüken bir İnstagram hesabı açacağım ve takipçi ile beğeni satın alacağım. 10k 20k takipçi her fotoğrafa 500 beğeni civarı. İlk olarak kapıda ödeme ve havale şeklinde ödeme sistemi kullanacağım. Sahibinden Hepsiburada Gittigidiyor ve Sonteklif'e sanal mağazalar kuracağım ve bu sayfaları her zaman aktif tutacağım. Sizce böyle satış yapmam mümkün mü? Babam züccaciye havlu bornoz gelin damat setleri yastık yorgan tarzı şeyler satıyor. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bence mantıklı bir fikir. Babana kendini kanıtladığın zaman ekonomik olarak sana yardımcı olacaktır. İnstagramda Ticari bir üyelik açıp başlamalısın takipçi kasmak için para vermene gerek yok bence kendin istek göndermelisin çünkü çoğu takibi bırakacaktır paran ziyan olmasın. Sadece o Ticari hesabın reklamını yapman için para harcamalısın. E-Ticaret yapan bir hesap varsa onlara benzer birşeyler yaratmaya birazda kendi fikrini katıp güzel iş çıkarmalısın. Hashtag'ları ve resimlerine biraz fazla özen göstererek çekmelisin sende biliyorsun ki bir anda patlama olmuyor ticarette. Bunların olması için sabırlı olman gerekiyor. İncik boncuk işleri İnstagramda baya rehabet görüyor senin züccaciye işini yapabilirsin. Benimde bu yönde planlarım var yurt dışından bağlantı kurmaya çalışıyorum malzeme getirtmek için. Hakkınızda hayırlısı rızık için çaba gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…