L LastYears19 Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #1 Google'dan dosya indiriyorum. Tam sonuna denk geliyor, pat indirilmedi hatası alıyorum. Sorun benim PC'de mi internetimde mi bilmiyorum veya indirdiğim siteyle mi alakalı acaba?
Google'dan dosya indiriyorum. Tam sonuna denk geliyor, pat indirilmedi hatası alıyorum. Sorun benim PC'de mi internetimde mi bilmiyorum veya indirdiğim siteyle mi alakalı acaba?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.546 Makaleler 49 Çözümler 12 21 Kasım 2024 #2 Her şeyde mi?
L LastYears19 Femtopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #3 The Tribal Chief dedi: Her şeyde mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayir, biraz once fifa 18 indireyim dedim, buldum, indirmeye basladim, tam sonuna geldi, pat indirilmedi dedi.
The Tribal Chief dedi: Her şeyde mi? Genişletmek için tıkla... Yok hayir, biraz once fifa 18 indireyim dedim, buldum, indirmeye basladim, tam sonuna geldi, pat indirilmedi dedi.