Arkadaşlar benim kardeşim oyun hastası ve virüslü yerlerden oyun indirip bilgisayarın anasını ağlatıyor. Kardeşim bilgisayardayken Google Chrome için dosya indirmeyi engelleyip, kendim geçtiğimde engeli kaldırabileceğim bir program var mı?
Arkadaşlar benim kardeşim oyun hastası ve virüslü yerlerden oyun indirip bilgisayarın anasını ağlatıyor. Kardeşim bilgisayardayken Google Chrome için dosya indirmeyi engelleyip, kendim geçtiğimde engeli kaldırabileceğim bir program var mı?
Yok öyle bir şey. Sen bu siteye girerken bile indirme yapıyor bilgisayarın. Sitenin indekslerini gösteriyor. Ama istersen NetCut diye bir program var internete bağlananların internetini kesebiliyorsun. Araştırmanı öneririm.
Söylediğiniz olayı aslında pc'yi nasıl kullanmasını bilmeyen kişiler yapıyor. Örneğin siz şimdi virüslü dosyayı indirdiğiniz de sıkıntı yok. Pc de masaüstünde o dosyanın bulunması da sıkıntı değil. Ama eğer o dosyayı uzantısıyla açarsanız o zaman virüs bulaşmış olur. Anlatmak istediğim eğer öyle bir kardeşiniz varsa bence pc de yeni oturum oluşturup indirmeyi kısıtlamayı tercih edebilirsiniz. Yani ana oturumdan değil de sizin kurallarını belirttiğiniz oturum da sizin istediğiniz oyunu oynatabilirsiniz. İçiniz rahat eder.
DeepFreeze indirebilirsin bilgisayara. Kardeşine vereceğin zaman aktif edersin, virüslü şeyleri indirdi diyelim, bilgisayarı aldığında bi' reset atarsın tüm virüsler gider.
DeepFreeze indirebilirsin bilgisayara. Kardeşine vereceğin zaman aktif edersin, virüslü şeyleri indirdi diyelim, bilgisayarı aldığında bi' reset atarsın tüm virüsler gider.