Enozit
Hectopat
Daha fazla
Hocam eski makineyi kullanmayı bırakmıştım ve uzun bir süre sonra likiti bulunduğu poşete sızmış ve makinenın her yeri likit olmuş. Bizimkilerde çöpe atmış aradan 1-2 sene daha geçti şimdi canım tekrar çekiyor
. Eskiden arkadaş aracılığla almıştım yani daha önce internetten almamıştım, şimdi internetten alacağım için sitelere bakındım ne alsam karar veremedim ama IPX80 güzel gibi ama bir sorun var. Smok yazdığım zaman bir sürü aynı site çıkıyor farklı linkler. Hangisi gerçek hiçbir fikrim yok bilen biri var mı? Şimdiye kadar bulduklarım bunlar ve hiçbir fikrim yok hangisi orijinal:
smokvapestore.net
www.smokturkiye.net
smokhome.org
www.smoknord.com
Daha gidiyorda gidiyor hangisi gerçek ya da hepsi mi gerçek hiçbir fikrim yok tecrübesi olan var mı? Eski siteler kapanmış muhtemelen.

Smok Store
Smok Home Elektronik Sigara Modelleri En İyi Fiyatlara Tüm Markalar .Orijinal Smoke Vaporesso Voopoo Uwell Ve Salt Likit Çeşitleri.

SmokShop Smok Türkiye Resmi Satış Sitesi - Smok Türkiye
Smok Elektronik Sigara Resmi Satış Sitesi, En İyi Model ve E Sigara Çeşitleri. Smok Satış Türkiye Distribütörü! En Uygun Fiyatlara Smok E Sigara Satın Al

Smok Türkiye
Smok Vaporesso Uwell Voopoo Elektronik Sigara Modelleri En İyi Fiyatlara Tüm Markalar . Smoke Nargile Orijinal Kapıda Ödeme İle Teslimat SmokShop Farkıyla

En Yeni Elektronik Sigara Fiyatları
Elektronik sigara, her kullanıcının ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre uygun fiyata bir cihaz bulması mümkündür.