İnternetten elektronik sigara nereden alınır?

Enozit

Hectopat
Daha fazla  
Hocam eski makineyi kullanmayı bırakmıştım ve uzun bir süre sonra likiti bulunduğu poşete sızmış ve makinenın her yeri likit olmuş. Bizimkilerde çöpe atmış aradan 1-2 sene daha geçti şimdi canım tekrar çekiyor 😂. Eskiden arkadaş aracılığla almıştım yani daha önce internetten almamıştım, şimdi internetten alacağım için sitelere bakındım ne alsam karar veremedim ama IPX80 güzel gibi ama bir sorun var. Smok yazdığım zaman bir sürü aynı site çıkıyor farklı linkler. Hangisi gerçek hiçbir fikrim yok bilen biri var mı? Şimdiye kadar bulduklarım bunlar ve hiçbir fikrim yok hangisi orijinal:
Daha gidiyorda gidiyor hangisi gerçek ya da hepsi mi gerçek hiçbir fikrim yok tecrübesi olan var mı? Eski siteler kapanmış muhtemelen.

Hocam eski makineyi kullanmayı bırakmıştım ve uzun bir süre sonra likiti bulunduğu poşete sızmış ve makinenın her yeri likit olmuş. Bizimkilerde çöpe atmış aradan 1-2 sene daha geçti şimdi canım tekrar çekiyor 😂. Eskiden arkadaş aracılığla almıştım yani daha önce internetten almamıştım, şimdi internetten alacağım için sitelere bakındım ne alsam karar veremedim ama IPX80 güzel gibi ama bir sorun var. Smok yazdığım zaman bir sürü aynı site çıkıyor farklı linkler. Hangisi gerçek hiçbir fikrim yok bilen biri var mı? Şimdiye kadar bulduklarım bunlar ve hiçbir fikrim yok hangisi orijinal:
Daha gidiyorda gidiyor hangisi gerçek ya da hepsi mi gerçek hiçbir fikrim yok tecrübesi olan var mı? Eski siteler kapanmış muhtemelen.
Buharkeyf | Ucuz Likit - Elektronik Sigara ve Likit bu site güvenilir gibi bende burdan Vozol almıştım ama yine de bir araştırın derim. Mesela telegramda'da gruplar, satıcılar var genellikle oralar daha ucuz oluyor.

Olayla alakayı söyler misiniz?

Şikayet var a bakmıştımda çakma diye çok yorum gelmiş. Emin olamadım güvenilir midir?
Evet öyle şikayetler var ama ben aldığımda bir sorun olmadan gelmişti ama yine de sizin fikrinize bağlı ister alın ister almayın.

Şikayet var a bakmıştımda çakma diye çok yorum gelmiş. Emin olamadım güvenilir midir?
Ayrıca şüphelendiyseniz sitede kapıda ödeme var. Ve son olarak'da dediğim gibi telegram gruplarında elden alma yapabilirsiniz bulabilirseniz size yakın yerlerde.

Evet öyle şikayetler var ama ben aldığımda bir sorun olmadan gelmişti ama yine de sizin fikrinize bağlı ister alın ister almayın.

Ayrıca şüphelendiyseniz sitede kapıda ödeme var. Ve son Olarak'da dediğim gibi Telegram gruplarında elden alma yapabilirsiniz bulabilirseniz size yakın yerlerde.

Tamamdır çok teşekkür ederim buharkeyfden alacağım sanırım, bunların bir adresi var mı? Gidip direkt oradan seçip aliyim?

Buharkeyf güvenilirdir hocam fakat esf forumuna kaydolup forum onaylı tedarikçilerden daha ucuza alabilirsiniz.

Aslında ilk yaptığım şey o oldu fakat 2-3 gün geçti hala forum teklifimi onaylamadı... Dolayısıyla yazı yazamıyordum bende neyse dedim geçtim, eğer değişen tek şey 200-500 TL fark ise benim için sakıncası yok gidip sitelerden alırım. Buharkeyf2 anladığım kadarıyla güvenilir gibi çünkü Şikayetvar da tam olarak buharkeyf2 falan yazıyor ve ürünün gelmemesiyle ilgili bir yorum yok. Herkesin kendince sorunları var o yüzden güvenmeye karar verdim 😂. Siparişi verdim şu an bekliyorum IPX80 yerine nord 5 verdim çünkü estetik olarak daha hoşuma gitti ayrıca eski makinema benziyor oda 2 idi :D. Eğer her şey sorunsuz gelirse sürekli bu siteyi kullanacağım muhtemelen.

Aslında ilk yaptığım şey o oldu fakat 2-3 gün geçti hala forum teklifimi onaylamadı... Dolayısıyla yazı yazamıyordum bende neyse dedim geçtim, eğer değişen tek şey 200-500 TL fark ise benim için sakıncası yok gidip sitelerden alırım. Buharkeyf2 anladığım kadarıyla güvenilir gibi çünkü Şikayetvar da tam olarak buharkeyf2 falan yazıyor ve ürünün gelmemesiyle ilgili bir yorum yok. Herkesin kendince sorunları var o yüzden güvenmeye karar verdim 😂. Siparişi verdim şu an bekliyorum IPX80 yerine nord 5 verdim çünkü estetik olarak daha hoşuma gitti ayrıca eski makinema benziyor oda 2 idi :D. Eğer her şey sorunsuz gelirse sürekli bu siteyi kullanacağım muhtemelen.
Hayırlı olsun şimdiden site sorunsuzdur içiniz rahat olsun. Ürünler de orijinaldir. Bir sorunuz olursa aklınızın takıldığı vs. cevaplandırmak isterim keza bu sektör dipsiz bir kuyu :)

Hayırlı olsun şimdiden site sorunsuzdur içiniz rahat olsun. Ürünler de orijinaldir. Bir sorunuz olursa aklınızın takıldığı vs. cevaplandırmak isterim keza bu sektör dipsiz bir kuyu :)

Teşekkür ederim hocam. Tek merak ettiğim 2 konu var aslında 1.si likit olarak hangi markalar alınmalı? Ben direkt own güzel aromalı gibi duruyor diye ondan bir 3-4 tane yapıştırdım biraz da ucuzdu 150 TL falandı tanesi diye yani pek emin değilim iyi mi yaptım. 2.olarak da hangi makineyi almam lazım pek emin değilim sadece tat ve buhar istiyorum nargile çekim, herhangi bir nikotin bağımlılığım falan yok yani 0mg kullanıyorum istediğim zamanda bırakabiliyorum eski nord u da 5-6 ay kullanıp bir 2-3 yıl bırakmıştım sanırım. Baktığım zaman çift pil falan muhabbeti vardı işte ne kadar watt o kadar çok duman falan diye şeylerde gördüm. Bu kadar mı buharın olayı? Baktığımda nord 5 ve IPX80 çok tavsiye ediliyor gibiydi bende boyutuna nazaran çıkardığı buhardan ve kalitesinden ötürü Nord'u yapıştırdım yanlış mı yaptım acaba? Cevapların için şimiden teşekkürler hocam, bilmiyorsan da canın sağ olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı