İnternetten elektronik sigara nereden alınır?

Neden öyle anlamadım hocam benimkini birkaç saate kabul etmişlerdi ama ucuz olduğu için o uğraşa değer.

Bilmiyorumda kabul edildikten sonra bir göz gezdirdim ve gördüğüm kadarıyla buharkeyfden aldığım ürün 100TL civarı daha ucuza almışım. Esf'deki satıcılardan birinden görmüştüm çok fazla makine satıyor ancak aldığım kit 100-200 TL daha pahalıydı orada. Çok önemli değil tabide buharkeyf in daha ucuz olması hoşuma gitti tabii

Hocalarım ürünler geldi likitlerde miss gibi kokuyor sadece bir şey aklıma takıldı bu kit in şarjı %0 geldi bir sorun olur mu? Telefonlarda bu çok fazla beklemiş falan demekti ya kitlerde de aynı durum geçerli mi yoksa hemen bitiyor mu bunların şarjları?

Son düzenleme:
Bir sıkıntı olmaz hocam. 1.5 Amperi geçmeyecek adaptörle şarj edebilirsiniz. Üstü olmasın bataryanın ömrünü azaltmasın.

Amperi tam bilmiyorum ama PC de şarj edin sorun olmaz hocam.

Bir miktar kullandım hocam cihazı. Şarjı biraz hızlı gitsede yeterli gibi duruyor fakat owl likitler gerçekten berbatmış. Kokuları müthiş olsa da tat 0 yani tüm likitler mi böyle bilmiyorumda bu owl olanlardan 2 tanesini 40 watt'da 0,15 lik RPM3 coilde denedim 2 sindede tat yoktu direkt neredeyse 0

Demek istemiyorum ama... Ben demiştim

Demek istemiyorum ama... Ben demiştim

Tahmin ediyordum zaten ya ama bu kadar da aromasız beklemiyordum yani bomboş hava içiyorum direkt. Hafta sonu bir dolaşıp güzel likit bulacağım gibi görünüyor böyle karamelli falan iyi yapan. Bildiğin kaliteli marka likit var mı?

Hocam MobyLabs veya SmokeHunter sitelerine bak ordan yorumlara bak likitlere bak hoşuna giden olursa sipariş et.

Hocam mobylabs veya smokehunter sitelerine bak oradan yorumlara bak likitlere bak hoşuna giden olursa sipariş et.

Hocam bu likitler çok ucuz değil mi? 100-200TL hepsi. Şöyle tadı yoğun olan bir marka yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…