İnternetten gercek para kazanma

• Konuyu başlatan xu1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.504

xu1

Hectopat
Arkadaşlar bir sürü metot VA, r çoğu yalan dolan. Ben gercek bir iş yaparak para kazanmak istiyorum, yok anket falan onlar hikaye. Çok büyük paralar kazanmakta istemiyorum. Öyle ufak tefek olsun yeterlidir, iyi günler.

Arkadaşlar bir sürü metot VA, r çoğu yalan dolan. Ben gercek bir iş yaparak para kazanmak istiyorum, yok anket falan onlar hikaye. Çok büyük paralar kazanmakta istemiyorum. Öyle ufak tefek olsun yeterlidir, iyi günler.
Tasarım,video montaj konusunda kendinizi geliştirip 50k-100k-500k aboneli youtuberlara çalışabilirsiniz. Bu arada bu konu nasıl onaylanmış anlamadım. Demin kesme işareti kullanmadığım için uyarı yedim.

Freelance çalışabilirsiniz.

Instagram'da hesabını büyütüp sponsor, reklam parası alabilirsin.
E-kitap yazabilirsin.
3D yazıcı varsa bir şeyler basıp satabilirsin.
Amazon üzerinden dropshipping olabilir.
Veya dilin varsa amazona başvurabilirsin.

Kendinizi geliştirirseniz Freelance sektöründen güzel para kazanabilirsiniz. Ama sizin gibi böyle işlere girişip para kazanmak isteyen masum insanları ağına düşürüp dolandırmaya çalışan sayısız kişi var. Bilindik ve güvenilir siteleri iyice araştırın işe başlamadan önce.

Bir meslek seçeceksiniz.. çizer, yazar, şovmen, editor.. dijital yapılabilecek herhangi bir şey. Sonra hedef koyacaksınız, ben şunun gibi onu yapacağım diyeceksiniz. Sonunda olay 2 ana yola çıkıyor:

1. Şebeklikte sınır tanımayarak ve rantları kullanarak isim yapıp, youtuber/instagram kasacaksınız, anlık meşhur olacak parayı kıracaksınız.

2. Adam gibi ürün yapacaksınız, vidyo olur, çizim olur yazı olur, kod olur, hayvan gibi çalışacaksınız bir süre sonra (2-5 sene) ekmeğini yemeye başlayacaksınız. Para kazanmaya başlayınca daha da çok çalışıp devamını getireceksiniz.

Size kalmış.

Hemen para kazanayım dersen makale yazarlığına bakabilirsin ama herkesin yapacağı bir şey değil. Kolay değil yani. eğer Kendimi geliştireyim kazanayım dersen Yazılım olur grafik olur kendini bu alanlarda geliştirip freelance işler yapabilirsin. Veya hepsini bir kenara atıp bir laptop bir mikrofonla home office çağrı merkezi işine girişebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı