Tasarım,video montaj konusunda kendinizi geliştirip 50k-100k-500k aboneli youtuberlara çalışabilirsiniz. Bu arada bu konu nasıl onaylanmış anlamadım. Demin kesme işareti kullanmadığım için uyarı yedim.Arkadaşlar bir sürü metot VA, r çoğu yalan dolan. Ben gercek bir iş yaparak para kazanmak istiyorum, yok anket falan onlar hikaye. Çok büyük paralar kazanmakta istemiyorum. Öyle ufak tefek olsun yeterlidir, iyi günler.
Freelance çalışabilirsiniz.Arkadaşlar bir sürü metot VA, r çoğu yalan dolan. Ben gercek bir iş yaparak para kazanmak istiyorum, yok anket falan onlar hikaye. Çok büyük paralar kazanmakta istemiyorum. Öyle ufak tefek olsun yeterlidir, iyi günler.
Arkadaşlar bir sürü metot VA, r çoğu yalan dolan. Ben gercek bir iş yaparak para kazanmak istiyorum, yok anket falan onlar hikaye. Çok büyük paralar kazanmakta istemiyorum. Öyle ufak tefek olsun yeterlidir, iyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.