GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Haziran 2022 #21 HAXLE dedi: Hocam internette videoları var o videolara bakıp öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ilk başta müşteri bulmakta zorlandınız mı bu işe başlarken yoksa kolayca buldunuz mu? ankara ronaldo dedi: Freecash diye bi site var anket yaparak coin hesaplarına para çekebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Günde 20-30 TL kazandırıyor mu?
HAXLE dedi: Hocam internette videoları var o videolara bakıp öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam siz ilk başta müşteri bulmakta zorlandınız mı bu işe başlarken yoksa kolayca buldunuz mu? ankara ronaldo dedi: Freecash diye bi site var anket yaparak coin hesaplarına para çekebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Günde 20-30 TL kazandırıyor mu?
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #22 GreatArcher dedi: Hocam siz ilk başta müşteri bulmakta zorlandınız mı bu işe başlarken yoksa kolayca buldunuz mu? Günde 20-30 TL kazandırıyor mu? Genişletmek için tıkla... O sayıya çıkacağını sanmam ama farklı oyun görevleri de oluyor bakmanı tavsiye ederim.
GreatArcher dedi: Hocam siz ilk başta müşteri bulmakta zorlandınız mı bu işe başlarken yoksa kolayca buldunuz mu? Günde 20-30 TL kazandırıyor mu? Genişletmek için tıkla... O sayıya çıkacağını sanmam ama farklı oyun görevleri de oluyor bakmanı tavsiye ederim.
HAXLE Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Dahua 16 GB 3200 MHz Ryzen 5 5600X 3.70 GHz MSI Gaming X Trio 3070 8GB GDDR6 Kingston 512 GB M.2 SSD ASRock A520M-HVS Cinsiyet Erkek Meslek Producer 26 Haziran 2022 #23 GreatArcher dedi: Hocam siz ilk başta müşteri bulmakta zorlandınız mı bu işe başlarken yoksa kolayca buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hocam serverın sıklığına göre değişiyordu mesela bir serverda 20-25 kişi olur ise kolay bir şekilde müşteri buluyordum.
GreatArcher dedi: Hocam siz ilk başta müşteri bulmakta zorlandınız mı bu işe başlarken yoksa kolayca buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hocam serverın sıklığına göre değişiyordu mesela bir serverda 20-25 kişi olur ise kolay bir şekilde müşteri buluyordum.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 26 Haziran 2022 #24 Metin2'de falan 15 20 client ile kazanabilirsin.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #25 ankara ronaldo dedi: Freecash diye bir site var anket yaparak coin hesaplarına para çekebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en berbat task2earn sitesi freecash hocam... Task2earn ve faucetleri sakın kullanma felaket zaman kaybı oluyorlar. İlla internetten mi yapacaksın işi?
ankara ronaldo dedi: Freecash diye bir site var anket yaparak coin hesaplarına para çekebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Dünyanın en berbat task2earn sitesi freecash hocam... Task2earn ve faucetleri sakın kullanma felaket zaman kaybı oluyorlar. İlla internetten mi yapacaksın işi?
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #26 HavucluDavsan dedi: Dünyanın en berbat task2earn sitesi freecash hocam... Task2earn ve faucetleri sakın kullanma felaket zaman kaybı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bana arkadaşım tavsiye etmişti o sayede öğrenmiştim.
HavucluDavsan dedi: Dünyanın en berbat task2earn sitesi freecash hocam... Task2earn ve faucetleri sakın kullanma felaket zaman kaybı oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bana arkadaşım tavsiye etmişti o sayede öğrenmiştim.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Haziran 2022 #27 HAXLE dedi: Hocam serverın sıklığına göre değişiyordu mesela bir serverda 20-25 kişi olur ise kolay bir şekilde müşteri buluyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç Fiverr ya da Bionluk'ta sattınız mı logo? Ben orada satmayı düşünüyordum da.
HAXLE dedi: Hocam serverın sıklığına göre değişiyordu mesela bir serverda 20-25 kişi olur ise kolay bir şekilde müşteri buluyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç Fiverr ya da Bionluk'ta sattınız mı logo? Ben orada satmayı düşünüyordum da.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #28 İlla internetten değilse yakınlardaki herhangi bir dükkana ''Abi/abla çırak ihtiyacı var mı'' diye soru sorabilirsin. Haftalık 500 TL civarı anlaşma yapabilirsiniz.
İlla internetten değilse yakınlardaki herhangi bir dükkana ''Abi/abla çırak ihtiyacı var mı'' diye soru sorabilirsin. Haftalık 500 TL civarı anlaşma yapabilirsiniz.
HAXLE Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Dahua 16 GB 3200 MHz Ryzen 5 5600X 3.70 GHz MSI Gaming X Trio 3070 8GB GDDR6 Kingston 512 GB M.2 SSD ASRock A520M-HVS Cinsiyet Erkek Meslek Producer 26 Haziran 2022 #29 GreatArcher dedi: Hocam hiç Fiverr ya da Bionluk'ta sattınız mı logo? Ben orada satmayı düşünüyordum da. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam oralarda satış yapmadım.
GreatArcher dedi: Hocam hiç Fiverr ya da Bionluk'ta sattınız mı logo? Ben orada satmayı düşünüyordum da. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam oralarda satış yapmadım.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #30 HAXLE dedi: Hayır hocam oralarda satış yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğiniz diller nedir?
HAXLE dedi: Hayır hocam oralarda satış yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğiniz diller nedir?