İnternetten hazır masaüstü PC almak

Fu-Linn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar en fazla 2 hafta içinde masaüstü PC topluyacaktım o yüzden araştırma yapıyordum Sanalpazar.com sitesinden uygun fiyatlı olduğunu düşündüğüm iki PC buldum. Bir de anlayan arkadaşlar bakabilir mi ? Güvenilir midir ?
BU FİYATA HEMDE İNTEL İ5 VE 8GB RAM 3GB 384 Bit 1.650 TL Sanalpazar.com'da
Birisi bu PC arkadaşlar. Diğeri ise SSD ve 16GB RAM olan modeli.
İ5 4460,16GB RAM,240GB SSD, 3GB 384 Bit EKRAN KARTI 1.875 TL Sanalpazar.com'da
Biliyorum Frisby kasa ve PSU önerilmiyor. Çok sıkıntı çıkarsa değiştirebilirim.

Sakın alma, R9 280X'li bir sisteme 500W psu vermişler üstelik frisby marka paranı çöpe atmaktan farksız.
Bütçe belirt daha sağlıklı bir sistem toplayalım o içindeki R9 280X'in 2.el ve coil whine'lı olma ihtimali de var ama alıp psu'yu değiştireceğim dersen sen bilirsin. O sisteme 600W Corsair lazım.
Yada sistemi al psu'yu değiş.

Ya sistem de kullanılan parçaların faturası bile yokmuş bence hiç bulaşma.

Satıcı ile konuşuyorum SSD'yi 120GB RAM'i ise 8GB yaptıracağım. Kasayı Gigabyte güç kaynağını ise 750W yapacak. Fiyat yükselmez ise sistemi almayı düşünüyorum. Bu arada "coil whine" nedir ?

Bence hiç alma kardeşim. Faturasız hiçbir güvenliği olmadan bu alışverişi nasıl gerçekleştireceksin ?

Satıcı ile konuşuyorum SSD'yi 120GB RAM'i ise 8GB yaptıracağım. Kasayı Gigabyte güç kaynağını ise 750W yapacak. Fiyat yükselmez ise sistemi almayı düşünüyorum. Bu arada "coil whine" nedir ?
Coil whine ekran kartından gelen iğrenç ötesi sestir.

Bu iki video yardımcı olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Faturası yok garantisi yok dostum alma pişman olursun ama içindede R9 280X olduğuda bir gerçek fakat bu ürünlerin 2.el olabiliceğide bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…