H hsyn_cnrl Decapat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar internetten hazır sistem almayı düşünüyorum. Daha önce alanlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Ayrıca ekstra PSU almak gerekiyor mu?
Arkadaşlar internetten hazır sistem almayı düşünüyorum. Daha önce alanlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Ayrıca ekstra PSU almak gerekiyor mu?
gelpisipisipisikopat Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Sistem bilesenlerine bakip alin, bazi hazir sistemlerde PSU varken bazilarinda dahil degil. Cogunda dahil diye biliyorum ama.
Sistem bilesenlerine bakip alin, bazi hazir sistemlerde PSU varken bazilarinda dahil degil. Cogunda dahil diye biliyorum ama.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 17 Aralık 2023 #3 Kasanın içinde geliyor çogu, bakabilirsin yazar zaten
H hsyn_cnrl Decapat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #4 584297 dedi: Kasanın içinde geliyor çogu, bakabilirsin yazar zaten Genişletmek için tıkla... Peki işlemci soğutucusu bazılarında kendiliğinden geliyor bazılarında gelmiyor. Kutusuz işlemci seçtim soğutucu gelmez dimi
584297 dedi: Kasanın içinde geliyor çogu, bakabilirsin yazar zaten Genişletmek için tıkla... Peki işlemci soğutucusu bazılarında kendiliğinden geliyor bazılarında gelmiyor. Kutusuz işlemci seçtim soğutucu gelmez dimi
gelpisipisipisikopat Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #5 hsyn_cnrl dedi: Peki işlemci soğutucusu bazılarında kendiliğinden geliyor bazılarında gelmiyor. Kutusuz işlemci seçtim soğutucu gelmez dimi Genişletmek için tıkla... Modeline ve firmasina bagli ama yuksek ihtimal gelmez. Rica etsem firma ve model bilgilerini belirtir misiniz?
hsyn_cnrl dedi: Peki işlemci soğutucusu bazılarında kendiliğinden geliyor bazılarında gelmiyor. Kutusuz işlemci seçtim soğutucu gelmez dimi Genişletmek için tıkla... Modeline ve firmasina bagli ama yuksek ihtimal gelmez. Rica etsem firma ve model bilgilerini belirtir misiniz?
H hsyn_cnrl Decapat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #6 gelpisipisipisikopat dedi: Modeline ve firmasina bagli ama yuksek ihtimal gelmez. Rica etsem firma ve model bilgilerini belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tebilon'da bir sistem. Ryzen 5 7500F.
gelpisipisipisikopat dedi: Modeline ve firmasina bagli ama yuksek ihtimal gelmez. Rica etsem firma ve model bilgilerini belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tebilon'da bir sistem. Ryzen 5 7500F.
gelpisipisipisikopat Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #7 hsyn_cnrl dedi: Tebilon'da bir sistem. Ryzen 5 7500F. Genişletmek için tıkla... Gec geri donut icin pardon hocam, geliyor olmasi lazim.
hsyn_cnrl dedi: Tebilon'da bir sistem. Ryzen 5 7500F. Genişletmek için tıkla... Gec geri donut icin pardon hocam, geliyor olmasi lazim.