The Amiral Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2016 #1 Oncelikle merhaba arkadaslar. Internetten w8.1 pro indirsem ve yaklasık 70 TL olan bir key alsam ikisi arasinda uyusmazlik olur mu? Ne gibi sikintilarla karsilasirim? Cevap verirseniz cok makbule gecer. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2016
Oncelikle merhaba arkadaslar. Internetten w8.1 pro indirsem ve yaklasık 70 TL olan bir key alsam ikisi arasinda uyusmazlik olur mu? Ne gibi sikintilarla karsilasirim? Cevap verirseniz cok makbule gecer.
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2016 #2 Buradan almanı tavsiye ederim. Alan arkadaşlar sorun yaşamamış. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key
Buradan almanı tavsiye ederim. Alan arkadaşlar sorun yaşamamış. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key
The Amiral Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2016 #3 deepdarkness00 dedi: Buradan almanı tavsiye ederim. Alan arkadaşlar sorun yaşamamış. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key Genişletmek için tıkla... Oradan almayi dusundum ancak stok tukenmis gittigidiyor dan almayi dusunuyorum
deepdarkness00 dedi: Buradan almanı tavsiye ederim. Alan arkadaşlar sorun yaşamamış. [Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key Genişletmek için tıkla... Oradan almayi dusundum ancak stok tukenmis gittigidiyor dan almayi dusunuyorum
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2016 #4 Öğrenci isen DreamSpark ile Windows 8.1 almanı tavsiye ederim. Güvenilir değil ise sorun olabilir.
The Amiral Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2016 #5 deepdarkness00 dedi: Öğrenci isen DreamSpark ile Windows 8.1 almanı tavsiye ederim. Güvenilir değil ise sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunu cozdum windows iso dosyasini indirme olanagi sagliyor
deepdarkness00 dedi: Öğrenci isen DreamSpark ile Windows 8.1 almanı tavsiye ederim. Güvenilir değil ise sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Sorunu cozdum windows iso dosyasini indirme olanagi sagliyor