Internetten RAR dosyaları indiriyorum ama son günlerde epey yavaşladı, download 110 upload 30 alıyorum ama dosyalar 15-30 KB indiriyor, hızlandırmak için ne yapmalıyım? Bilgisayarda açmam gereken bir ayar vs. var mıdır?
Internetten RAR dosyaları indiriyorum ama son günlerde epey yavaşladı, download 110 upload 30 alıyorum ama dosyalar 15-30 KB indiriyor, hızlandırmak için ne yapmalıyım? Bilgisayarda açmam gereken bir ayar vs. var mıdır?
Nereden indirdiğine göre değişir, başka yerden indirebilirsi - muhtemelen rapid v.b yerlerden bir şeyler indiriyorsun... o zaman gidip onların üyeliklerini alman gerek. Internet sadece senin bilgisayarından oluşmuyor, pek çok farklı sistem, farklı hızlarda hizmet verir: ISS'den aldığın servis hizmeti, ISS'in para karşılığı tanımladığı maksimum hızdır, karşıdaki ISS ve/veya sunucuları bağlamaz.