İnternetten iş önerisi

EmirhanYMKDY

Hectopat
Merhaba,

Birkaç gündür yapmayı planladığım bir şey var fakat hangisini tavsiye edersiniz sizlerin de fikirlerini almak istiyorum. Şimdi 2 adet fikrimi de aşağıya belirteceğim siz olsanız bu 2 seçenekten hangisini yapardınız?

1. YouTube Reels video oluşturup bir konu üzerinden yoğunlaşıp ardından yapay zekayla sürekli paylaşım yapmak.

2. Günde 10 tane makale yazarak Google SEO uygun Google üzerinde daha üst kısımlara çıkarak para kazanma.

Bu iki seçenekte yapay zeka ve ileri zamanda para kazandırmasını hedeflediğim bir şey olarak görmekteyim YouTube günde 2-3 video Reels paylaşıp düşünüyorum ya da blog sayfası gibi bilgi amaçlı birçok konuyu paylaşarak AdSense para kazanmayı hedeflemekteyim.

Birçok kişi şu an dönemimiz de video izleyip bilgi almakta veya sürekli Reels izleyerek ilerlemektedir. Sizlerin tavsiye ne olur peki bu tarz bir şey düşünüyorum ve istikrarlı bir şekilde her gün video paylaşabilir veya makale yazabilirim. Sadece ek iş olarak yapmayı düşünmekteyim. Belirli bir yerden sonra getiri kazanmayı hedeflemekteyim. Sizce tavsiyeniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı