İnternetten izlenen kodlama dersleri yararlı mı?

Youtube'daki icerik ureticisi kim ki verdigi egitim kaliteli olsun.

Kaldi ki her degisen versiyonda, dokumanlar guncellenir. Tutup da videonun ilgili kisimlarini mi guncellemekle ugrasacaklar?

Bunlar hep "biri bana anlatsin, ben de ogrenmis olayim" kafasindaki tembellerin gozunu boyamak icin olusturulmus seyler. Kimse bedavaya ya da 25TL'ye tutup da sana "Sifirdan uzman yazilimci olun" tarzi seyler ogretmez.

Dedigim gibi isi bilen, ogrenmeyi bilen, zamani kiymetli insan da 3 saniyede okuyarak ogrenecegi bir sey icin 10 dakika videoya harcamaz.

Bence yararlı hocam ben BTK Akademi'den bayağı yararlandım size de tavsiye ederim.

Programlama hakkında bir fikir edinmenize yardımcı olur. Fikir sahibi olursunuz. O da bir şey tabi.

İnternette paylaşılan sıfırdan kodlama gibi dersler web tasarımı veya oyun programlamaya faydası var mı?
İnan bana sağlam kanal ise udemy'deki 200TL değerinde kurslardan daha iyi öğretiyor. Ben hep böyle yaparım. Temeli YouTube'den sağlam bir video ile atarım. Kalanını belgeler ile hallederim. Sağlam kanal lazım.

Benim kendi deneyimlediğim yol, ilk önce yapmak istediğin bir proje belirlersin sonra o projeyi yapmak için kodları araştırarak bulursun, arada hatalar çıkar onları da araştırırsın, ne kadar çok projen olursa da o kadar çok öğrenirsin ama süreklide aklında tutmak zorunda değilsin, zaten araştırma kısmı bu yapay zeka botları sayesinde daha da kolaylaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…