baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar monitörümü HDMI ile 144Hz kullanıyorum ancak DP kablosu almak istiyorum. Benim sorum şu: Kalitesiz DP kablosu sorun çıkarır mı? Fazla para vermek istemiyorum mesela bunu buldum 1.8 METRE DİSPLAY TO DİSPLAY PORT KABLO Fiyatları ve Özellikleri Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Arkadaşlar monitörümü HDMI ile 144Hz kullanıyorum ancak DP kablosu almak istiyorum. Benim sorum şu: Kalitesiz DP kablosu sorun çıkarır mı? Fazla para vermek istemiyorum mesela bunu buldum 1.8 METRE DİSPLAY TO DİSPLAY PORT KABLO Fiyatları ve Özellikleri
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 30 Ekim 2020 #2 baran361 dedi: Arkadaşlar monitörümü HDMI ile 144Hz kullanıyorum ancak DP kablosu almak istiyorum. Benim sorum şu: Kalitesiz DP kablosu sorun çıkarır mı? Fazla para vermek istemiyorum mesela bunu buldum 1.8 METRE DİSPLAY TO DİSPLAY PORT KABLO Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Dandik almayın. Görüntüyü iletmeyebilir belki.
baran361 dedi: Arkadaşlar monitörümü HDMI ile 144Hz kullanıyorum ancak DP kablosu almak istiyorum. Benim sorum şu: Kalitesiz DP kablosu sorun çıkarır mı? Fazla para vermek istemiyorum mesela bunu buldum 1.8 METRE DİSPLAY TO DİSPLAY PORT KABLO Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Dandik almayın. Görüntüyü iletmeyebilir belki.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 30 Ekim 2020 #3 Markasız ürünün garantisini size kimse veremez. Şansınıza kalmış.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #4 EgeSR dedi: Markasız ürünün garantisini size kimse veremez. Şansınıza kalmış. Genişletmek için tıkla... Yani ne gibi riskleri var?
EgeSR dedi: Markasız ürünün garantisini size kimse veremez. Şansınıza kalmış. Genişletmek için tıkla... Yani ne gibi riskleri var?
Muyan Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 180 Çözümler 3 Yer Papa's Pizzeria Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2020 #5 Attığınız bağlantıdaki yorumlara bakmanızı öneririm. Öven de var söven de fakat şunu söyleyebilirim ucuz etin yahnisi yavan olur.
Attığınız bağlantıdaki yorumlara bakmanızı öneririm. Öven de var söven de fakat şunu söyleyebilirim ucuz etin yahnisi yavan olur.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #6 Muyan dedi: Attığınız bağlantıdaki yorumlara bakmanızı öneririm. Öven de var söven de fakat şunu söyleyebilirim ucuz etin yahnisi yavan olur. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela ucuz ile pahalının farkı nedir?
Muyan dedi: Attığınız bağlantıdaki yorumlara bakmanızı öneririm. Öven de var söven de fakat şunu söyleyebilirim ucuz etin yahnisi yavan olur. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela ucuz ile pahalının farkı nedir?
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 30 Ekim 2020 #7 baran361 dedi: Yani ne gibi riskleri var? Genişletmek için tıkla... Söylediği değerleri veremeyebilir, çabuk bozulabilir, görüntünün bozulmasına sebep olabilir. Bütçeniz varsa bunu öneririm. Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
baran361 dedi: Yani ne gibi riskleri var? Genişletmek için tıkla... Söylediği değerleri veremeyebilir, çabuk bozulabilir, görüntünün bozulmasına sebep olabilir. Bütçeniz varsa bunu öneririm. Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Muyan Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 180 Çözümler 3 Yer Papa's Pizzeria Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ekim 2020 #8 baran361 dedi: Hocam mesela ucuz ile pahalının farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Hemen üstte arkadaşın dediği gibi ucuz tercihlerde bozulma oranı (görüntü+kablo) daha hızlı olabilir.
baran361 dedi: Hocam mesela ucuz ile pahalının farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Hemen üstte arkadaşın dediği gibi ucuz tercihlerde bozulma oranı (görüntü+kablo) daha hızlı olabilir.