X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2014 #1 İnternetten kredi kartsız alışveriş yapma imkanı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2014
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2014 #2 Pybyme kart veya İninal kullanabilirsin. Ön ödemeli kartlar, içine para yükleyip harcama yapabiliyorsun.
Pybyme kart veya İninal kullanabilirsin. Ön ödemeli kartlar, içine para yükleyip harcama yapabiliyorsun.
O Onay Kalkan Ziyaretçi 25 Şubat 2014 #3 İnventus ve Eksen Bilgisayar'da havale ya da kapıda ödeme seçeneği ile alışveriş yapabilirsiniz. Yalnız İnventus'ta kapıda ödeme seçeneği, havaleden biraz daha pahalıya geliyor.
İnventus ve Eksen Bilgisayar'da havale ya da kapıda ödeme seçeneği ile alışveriş yapabilirsiniz. Yalnız İnventus'ta kapıda ödeme seçeneği, havaleden biraz daha pahalıya geliyor.
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2014 #4 Berkan ÖZGAN dedi: Pybyme kart veya İninal kullanabilirsin. Ön ödemeli kartlar, içine para yükleyip harcama yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Nereden temin edebilirim bu kartları? Her sitede geçerli midir?
Berkan ÖZGAN dedi: Pybyme kart veya İninal kullanabilirsin. Ön ödemeli kartlar, içine para yükleyip harcama yapabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Nereden temin edebilirim bu kartları? Her sitede geçerli midir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 25 Şubat 2014 #5 İninal her sitede geçerlidir. İninal kart nerelerden alınır?
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2014 #6 Mikail Fidan dedi: İninal her sitede geçerlidir. İninal kart nerelerden alınır? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. - - - Güncellendi - - - Mikail Fidan dedi: İninal her sitede geçerlidir. İninal kart nerelerden alınır? Genişletmek için tıkla... 'Nerelerden alınır?' Teknosa yazıyor. Ben şimdi Teknosa'ya gidip İninal kart almak istiyorum mu diyeceğim? - - - Güncellendi - - - Yusuf Apaydın dedi: Teşekkür ederim. - - - Güncellendi - - - 'Nerelerden alınır?' Teknosa yazıyor. Ben şimdi Teknosa'ya gidip İninal kart almak istiyorum mu diyeceğim? Genişletmek için tıkla... Mikail? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2014
Mikail Fidan dedi: İninal her sitede geçerlidir. İninal kart nerelerden alınır? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. - - - Güncellendi - - - Mikail Fidan dedi: İninal her sitede geçerlidir. İninal kart nerelerden alınır? Genişletmek için tıkla... 'Nerelerden alınır?' Teknosa yazıyor. Ben şimdi Teknosa'ya gidip İninal kart almak istiyorum mu diyeceğim? - - - Güncellendi - - - Yusuf Apaydın dedi: Teşekkür ederim. - - - Güncellendi - - - 'Nerelerden alınır?' Teknosa yazıyor. Ben şimdi Teknosa'ya gidip İninal kart almak istiyorum mu diyeceğim? Genişletmek için tıkla... Mikail?
deeptech Hectopat Katılım 5 Mayıs 2013 Mesajlar 641 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2014 #7 Kapıda ödeme seçeneği olan sitelerden olabilir.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 25 Şubat 2014 #8 Teknosa'dan alabilirsiniz o zaman. Çoğumuz Migros ve PTT'den aldık. Ancak oradan da alabiliyorsanız tabi ki bir sorun olmaz.
Teknosa'dan alabilirsiniz o zaman. Çoğumuz Migros ve PTT'den aldık. Ancak oradan da alabiliyorsanız tabi ki bir sorun olmaz.
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2014 #9 Anıl Sezer dedi: Teknosa'dan alabilirsiniz o zaman. Çoğumuz Migros ve PTT'den aldık. Ancak oradan da alabiliyorsanız tabi ki bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir ücret talep ediyorlar mı? Aylık gibi falan?
Anıl Sezer dedi: Teknosa'dan alabilirsiniz o zaman. Çoğumuz Migros ve PTT'den aldık. Ancak oradan da alabiliyorsanız tabi ki bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Bir ücret talep ediyorlar mı? Aylık gibi falan?
A Anıl Sezer Ziyaretçi 25 Şubat 2014 #10 Kartta limit varsa ayda 1 lira alıyorlar. Ancak satın alımlarda bir ücret almıyorlar.