İnternetten kavga edilen kişi dava açabilir mi?

heisenberg8417

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 gün önce MTA oynarken bir adamla kavga ettim. Sonra sinirlendim ve onu korkutmak için panel kullanacağımı söyledim. Sonra oyun içi mesajı SS aldı ve oyunun desteğine şikayette bulundu ama yeterli kanıt olmadığı için jail yemedim. Asıl sorum şu ki tehdit ettiğim kişinin arkadaşı dava edileceğimi söyledi. Dava edilirsem bir şey olur mu? Panel kullanmıyorum bunu sadece onu korkutmak için söyledim.

Sanmam.

Sen onu, o da seni korkutmak için blöf atmış. Ava giderken avlanmışsın sadece.

5237 sayılı Tck'nın 136. maddesinde “verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirme” başlığıyla düzenlenen suçun madde metni şu şekildedir: Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. "hiç belli olmuyor bir arkadaşım avukat ve bu tür olaylar gerçekten mahkemeye kadar gidebiliyor".
2 gündür rahat uyuyamıyorum bu olaydan dolayı.

Eğer gerçekten suçlu değilsen de tehdit suçundan ceza da alabilirsin. sonuçta yasa dışı bir yol kullanacağını söyleyerek tehdit etmişsin.

Yine de bir avukata danışmanı tavsiye ederim. Ben sadece bildiğim kadarını söyledim bende bir kulum yanlış biliyor olabilirim uzmanına danış.

Son düzenleme:

Ama ben o çocuğun hiçbir bilgisini yaymadım, zaten panel kullanmıyorum, kullanmamda bunu onu korkutmak için söyledim.

Ama ben o çocuğun hiçbir bilgisini yaymadım, zaten panel kullanmıyorum, kullanmamda bunu onu korkutmak için söyledim.

Daha önce de yazmıştım ama yine yazayım. Eğer gerçekten suçlu değilsen de tehdit suçundan ceza da alabilirsin. Sonuçta yasa dışı bir yol kullanacağını söyleyerek tehdit etmişsin. Ama yine de bir uzmana danış bende kulum bende yanlış biliyor olabilirim bir avukata sor.

Umarım birşey olmaz ya.

Beyler çocuk ile konuştum oyun için dava etmem kimseyi dedi arkadaşı beni kandırmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…