İnternetten kendimi nasıl silebilirim?

Arif Erhan

Hectopat
Merhaba, internette e-posta hesabımla açtığım bütün üyeliklerimi nasıl bulabilir ve silebilirim?
Ayrı olarak da mail gönderdiğim internet siteleri dönüş yapmadıkları taktirde hangi işlemi yapmam gerekir?

Bu konularda yardımcı olabilir misiniz?

Normal kullanıcılar için kendinizi netten silebilirsiniz. Fakat bir yerleri kurcalamayı seven bir kullanıcı için kendinizi silemezsiniz .

Bende aynı sorunu yaşıyorum yani sorun değil de kendi e postam çok iyi en çok aklıma yatan e posta ama gereksiz yerlere falan açtım yani onu silmek istiyorum aynı e posta ile yeni hesaplar açıp 0'dan başlamak istiyorum sizce bunu yapabilir miyim?

@Muhammet3210 Arkadaşım gayet normal bir soru sormuş neden sizde doğru düzgün bir şekilde cevaplamıyorsunuz? Buradaki insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor o nedenle biraz saygınız olsun. Ayrıca internetten kendini kalıntı olmadan silemezsin.
Buradakileri yapsan bile kalıntıları kalır.

Teşekkür ederim tam anlamıyla silmekten bahsetmiyorum aslında öyle bir şeyin imkansız olduğunu biliyorum elbette, deseat.me alternatifi arıyorum aslında ama arkadaşın gönderdiği bağlantıyı da inceliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…