Çok sanmıyorum. Yıllardır bu internet dediğimiz ortamdayım ve tek bilgi sızıntım (hatta iki sızıntım) birisi raftcrise diğeri Brawl Stars da bir hesabım çalınmıştı. Garip hiçbir açık da vermemiştim.
Çok sanmıyorum. Yıllardır bu internet dediğimiz ortamdayım ve tek bilgi sızıntım (hatta iki sızıntım) birisi raftcrise diğeri Brawl Stars da bir hesabım çalınmıştı. Garip hiçbir açık da vermemiştim.
Bitwarden tüm şifrelerim 9 karakterli ana şifrem 10 karakter, şimdiye kadar kimseye söylemedim. Telefonumdaki şifre çok uzun ve biyometrik kontroller var. 2 adımlı doğrulama var(tüm hesaplarda). Kullandığım yazılımların %90 ı açık kaynak. Bence yeterli. Zaten galerimde önemli fotoğraflar yok onların hepsi harici harddiskte.
Bitwarden tüm şifrelerim 9 karakterli ana şifrem 10 karakter, şimdiye kadar kimseye söylemedim. Telefonumdaki şifre çok uzun ve biyometrik kontroller var. 2 adımlı doğrulama var(tüm hesaplarda). Kullandığım yazılımların %90'ı açık kaynak. Bence yeterli. Zaten galerimde önemli fotoğraflar yok onların hepsi harici hard diskte.
Hocam sizi çok kandırmışlar gibi geldi bu arada aynen o mantıkta imkansız neredeyse çalınması bence. Hack işlerinden anlamıyorum ondan dolayı pek bir şey diyemiyorum.
Hayır korkmuyorum, bilgiye erişim için kullanıyorum çoğu zaman ve kullanırken dikkat ediyorum. Kişisel bir bilgimi paylaşacağım zaman iki kere düşünüyorum, sonuçlarını göze alıyorum ve paylaşıyorum.
Hocam sizi çok kandırmışlar gibi geldi bu arada aynen o mantıkta imkansız neredeyse çalınması bence. Hack işlerinden anlamıyorum ondan dolayı pek bir şey diyemiyorum.
Yok , genel olarak güvenli takılmayı seviyorum. Açık kaynakda zaten güvenlikle alakası yok kullanma nedenimle. He bir keresinde en yakın arkadaşım benim pcmin şifresi ve doğum tarihimden yola çıkarak mailime girmişti trol olsun diye. O günden sonra tahmin edilemez şifreler kullanıyorum. Siz siz olun şifrelerde isiminizi, doğum tarihinizi vb kullanmayın. Hayır birde adamdaki işşizlik 3 saat denemiş tüm şifreleri